Nezha
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 603
Yakın zamanda poco x3 prodan iphone 16pmye geçtim. Orijinal iphone şarj aletine para bayılmak istemedim, bir süre x3’ün 33w şarj aletini kullandım. Geçen günlerde sıcak indirimlerde spigen şarj aletleri indirimi gördüm 30w modeli aldım. Önce x3 proyu şarj etmeyi denedim cihaz ve telefon çok ısındı ama düzgünce şarj etti. Daha sonra iphoneu taktım yine tam gücünü verdi ama önceki gibi yüksek ısınmadı, normaldi sıcaklığı. Şimdi de cızırtı geliyor çok tiz düşük seste. Kullanmaya devam etsem sıkıntı olur mu? Başka bir forumda şöyle yazmışlar:
Adaptörün içindeki smps devresinin trafosuna yüksek frekanslı bir şekilde anahtarlama yapması sebebi ile trafonun bobininde titreşim meydana gelir o ses de bobine aittir genelde bu çoğu düşük-orta segment adaptörlerde rastlanır adaptörün performansına ya da ömrüne etki edecek bir şey değildir.
İki adaptörün de fotoğrafını atıyorum.
Adaptörün içindeki smps devresinin trafosuna yüksek frekanslı bir şekilde anahtarlama yapması sebebi ile trafonun bobininde titreşim meydana gelir o ses de bobine aittir genelde bu çoğu düşük-orta segment adaptörlerde rastlanır adaptörün performansına ya da ömrüne etki edecek bir şey değildir.
İki adaptörün de fotoğrafını atıyorum.