Neler Yeni

SPOILER CYBERPUNK sorum var

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,175
İsim
Abdullah Aydoğdu
Arkadaslar oyunun sonunda Arasaka beni tedavi etti uzayda. Ama tam olarak tedavi olamadım ve bilinçaltımı kopyalayıp farklı bir bedene aktarmayı teklif ettiler ben de ölmemek için kabul ettim.
Sonra jenerik ve bitti oyun. Oyuna devam et deyince night city'de spawn oldum. Şimdi iyi hoş sonla mı bitti? Cidden bilinçaltımı kaydedip başka bir bedende beni yeniden canlandırıp sapasağlam dünyaya mı gönderdiler? Bir de anagörev olarak Hanaka ile buluş görevi duruyor hala oyun bitmiş olmasına rağmen, son görevdi bu oyundaki herhalde. Tekrar yapmama gerek yok dimi? Farklı bir sonla tekrar tekrar oynamak istenilirse diye mi hala duruyor orada? tam 21 saat 55 dakıkada phantom liberty dlcsi ile birlikte bitirdim, kısa geldi bana. Pek yan görev yapmadım gerçi. 🤣
Mesaj otomatik birleştirildi:

Not: Arabaya binip dolaşayım dedim, Silverhand gelip nereye gidiyorsun diye sordu. Çipi sökmüşlerdi ama kafamdan? 😶

Ekler

• 1737144839252.png
    1737144839252.png
    2.3 MB · Hit: 33

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,641
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Arkadaslar oyunun sonunda Arasaka beni tedavi etti uzayda. Ama tam olarak tedavi olamadım ve bilinçaltımı kopyalayıp farklı bir bedene aktarmayı teklif ettiler ben de ölmemek için kabul ettim.
Sonra jenerik ve bitti oyun. Oyuna devam et deyince night city'de spawn oldum. Şimdi iyi hoş sonla mı bitti? Cidden bilinçaltımı kaydedip başka bir bedende beni yeniden canlandırıp sapasağlam dünyaya mı gönderdiler? Bir de anagörev olarak Hanaka ile buluş görevi duruyor hala oyun bitmiş olmasına rağmen, son görevdi bu oyundaki herhalde. Tekrar yapmama gerek yok dimi? Farklı bir sonla tekrar tekrar oynamak istenilirse diye mi hala duruyor orada? tam 21 saat 55 dakıkada phantom liberty dlcsi ile birlikte bitirdim, kısa geldi bana. Pek yan görev yapmadım gerçi. 🤣

Not: Arabaya binip dolaşayım dedim, Silverhand gelip nereye gidiyorsun diye sordu. Çipi sökmüşlerdi ama kafamdan? 😶
Orda oyunun hikayesi bitti night city'e döndüğün kısım Nocturne Op55n1 görevine girmeden önce aldığı otomatik save.
eğer dlcye sahipsen dlc'yide oyna derim. ki yan görev yapmadıysan hem adam akıllı geliştiremezsin karakteri hemde bazı şeyleri açamazsın.
Ayrıca Silverhand'in şöyle bir sözü var:

"A happy ending? For folks like us? Wrong city, wrong people."​

oyunun en güzel sonu gizli sondur (ufak bir diyalog spoileri :) )​

"Time to party like it's 2023"​

TahinPekmez

80+ Silver
çok farklı son var. DLC ana hikayeden daha güzel kesinlikle öneririm. sadece dlc yi 22 saat de bitirmiştim

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Kadir
Hocam öncelikle oyunu bitirince ana göreve gitmeden önceki save inize atıyor böylece farklı sonları yapabilirsiniz.Yaptığınız son ne iyi ne kötü size kalmış.Şu yks bitsin dlcsini manyak merak ediyorum dalayım.Bu arada farklı son senaryolarının nasıl başlatıldığını ytden bakıp bulabilirsin ben öyle denemiştim hepsini

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,641
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam öncelikle oyunu bitirince ana göreve gitmeden önceki save inize atıyor böylece farklı sonları yapabilirsiniz.Yaptığınız son ne iyi ne kötü size kalmış.Şu yks bitsin dlcsini manyak merak ediyorum dalayım.Bu arada farklı son senaryolarının nasıl başlatıldığını ytden bakıp bulabilirsin ben öyle denemiştim hepsini
Sadece gizli son'un nasıl olduğuna baksa yeter onun harici olanlar her türlü açılıyor.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,175
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Orda oyunun hikayesi bitti night city'e döndüğün kısım Nocturne Op55n1 görevine girmeden önce aldığı otomatik save.
eğer dlcye sahipsen dlc'yide oyna derim. ki yan görev yapmadıysan hem adam akıllı geliştiremezsin karakteri hemde bazı şeyleri açamazsın.

çok farklı son var. DLC ana hikayeden daha güzel kesinlikle öneririm. sadece dlc yi 22 saat de bitirmiştim
Hocalarım bahsettiğiniz DLC Phantom Liberty değil mi? Oynadım onu zaten. Onunla birlikte totalde 22 saat sürdü oyun.
Songbird'ü uzaya yolladım, Reed'i istemesem de öldürdüm.

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom

Daha iyi bir diyalog yok :D

TahinPekmez

80+ Silver

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,641
İsim
Emre
Discord
necromancerr
yaw sen basmış geçmişsin 65 saat sürdü toplam onlarca görevi bıraktım birde
60 saat ilk oynayışta ki ben bu oyunu 6 defa oynadım 4 defa sadece ana görev yaptım (210 saati geçtim)

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,641
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,175
İsim
Abdullah Aydoğdu
PKDSAJKDASJDASDS bu video valla komedi ama oyna derim her sonu
Bu gizli sonda Arasaka'yı basıp herkesi solo bir şekilde öldürüyoruz sanırım. Sonunda ne oluyor peki anlatır mısın? YT videolarından pek bir şey anlamadım. Bir de hiç Arasaka kulesini patlattığımız bir son var mı? :D

yaw sen basmış geçmişsin 65 saat sürdü toplam onlarca görevi bıraktım birde
Biraz speedrun yapmısım sanırım. :D DLC'yi oynamasam 13-15 saatte bitecekti herhalde oyun. DLC ile 22 saat sürdü.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,641
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bu gizli sonda Arasaka'yı basıp herkesi solo bir şekilde öldürüyoruz sanırım. Sonunda ne oluyor peki anlatır mısın? YT videolarından pek bir şey anlamadım. Bir de hiç Arasaka kulesini patlattığımız bir son var mı? :D

Biraz speedrun yapmısım sanırım. :D DLC'yi oynamasam 13-15 saatte bitecekti herhalde oyun. DLC ile 22 saat sürdü.
Patlattığımız bir son yok ancak arasakayı çökertiyoruz.

Top Bottom