Neler Yeni

[Spoiler] The Flash Dizisine Devam Edilmeli mi?

VorleN

80+ Silver
Arakdaşlar ilk 2 sezonu güzeldi ama 2. sezon 23. bölümde her şey yoluna girmişken flash zamanın akışı ile oynayıp annesini kurtarıyor bir zaman çizgisini yok edip diğerini oluşturuyor her yeni sezonda bu mu oluyor eğer öyleyse tadında bırakmayı düşünüyorum devam etmeli miyim?

KirliKill

80+ Silver
Arakdaşlar ilk 2 sezonu güzeldi ama 2. sezon 23. bölümde her şey yoluna girmişken flash zamanın akışı ile oynayıp annesini kurtarıyor bir zaman çizgisini yok edip diğerini oluşturuyor her yeni sezonda bu mu oluyor eğer öyleyse tadında bırakmayı düşünüyorum devam etmeli miyim?
Flashı ço keeviyorum ama dizisi hiç hoşuma gitmedi. Sanırım benimle aynı fikir düşünen bayagı insan var. Bence tadında bırakacaklardır ama devam ihtimalide yok değil

VorleN

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her sezonda öyle olmuyor.

Onu sadece 1 kez yapıyor. Sonra da düzeltiyor.

İzlemeye devam et. Sarmassa bırakırsın.
Anladım zaten bu konuyu açtıktan sonra hızımı kesemeyip 3. Sezon'a başladım :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her sezonda öyle olmuyor.

Onu sadece 1 kez yapıyor. Sonra da düzeltiyor.

İzlemeye devam et. Sarmassa bırakırsın.
Flashı ço keeviyorum ama dizisi hiç hoşuma gitmedi. Sanırım benimle aynı fikir düşünen bayagı insan var. Bence tadında bırakacaklardır ama devam ihtimalide yok değil
Bu barry niye böyle hem kendisi zamanın akışını korumalıyız diyor sonra kendi zamanın içinden geçiyor :)

Son düzenleme:

Captain Pricee

80+ Bronze
etmelisin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Keşke spoiler vermeseydin yeni izleyecekler var

Son düzenleme:

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
3 kez bitirdim diziyi. 5. sezondan sonrası The Iris’e bağlıyor. 5. sezona kadar yavaş yavaş izle derim.

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
devam etmelisin bence

0xLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Hazer Devran
Diziyi baya izledim şunu demem lazım ki aşırı saçma oluyor bölümler 4.sezondan sonrası izlenmez bazı bölümler diğer marvel dizileri ile birleştirilmiş vs oluyor izlemenizi tavsiye etmem.

Top Bottom