spontini 110 vs kanuni mati 125

Reaksiyon skoru
19
iki motor arasında kaldım sizce hangisi alınmalı spontiniye daha sıcak bakıyorum nedense

Mati'yi öneririm. Sorunsuz güzel bir araç kendisi.

Ben hero dash 110 öneririm kalite olarak bir iki tık daha iyidir.Fiyat olarak da çok yakınlar.

Rks spontini ile kuryelik yaptım 110cc hayatımda bu kadar kalitesiz ve dengesiz motor görmedim 3 defa kaza yaptım yol tutuş ağırlık dengesi kötü olduğu için berbat sürekli ön teker kayıyor honda spacy alphaya geçtim 2.el 37bin km de aldım dünyam değişti kısacası rks alma

Mati hakkında bilgim yok. Ama Spontini kesinlikle önermiyorum. Kullanan bütün arkadaşlarım zararlı çıktı. Üstten tükürsen bujisi ıslanıp çalışmıyor. Lanet bi motor.

iki motor arasında kaldım sizce hangisi alınmalı spontiniye daha sıcak bakıyorum nedense
hocam mati125 çok kullandım elimden bi 10 tane geçmiştir ama o motorların bütün modellerinde sıkıntı oluyor mesela 2021 modellerinde beyin arızası ve şase kırma sıkıntısı var sadece 2023 lerinde sıkıntı yok fazla bi enjeksiyonlarında sıkıntı oluyor gibiydi oda soğukken sıkıntı çıkarıyordu ısınınca düzeliyor gibiydi

Geri