sonsigma10
80+
Selam beyler spora başlayacağım ama yediğim yer yemeğin kalorisini hesaplamak zorunda mıyım annemin yaptığı yemekleri yiyorum öğlenleride iş yerine ne gelirse onu yiyorum
Önemli olan yeteri kadar protein almak sanırım değilmi gelişmek içiKral çok kafaya takmamak gerekiyor bence yoksa çabuk sıkılırsin. Tabi kalori hesabı yaparak çok daha iyi gelisirsin vücuduna göre ayar verirsin kaloriye. Ben de hastanede çalışıyorum sabah öğle yemeği oradan sabah akşamda evde ne varsa. 1 yıldır da spor yapıyorum vücudum benim hoşuma gidecek derecede değişti. Dediğim gibi kesinlikle daha iyisi olabilirdi
Evet kesinlikle. Kilo çarpı 1.5gr al minimum, su içmeye özen göster, 7-8saat düzenli uyku, fast food abur cubur şeker kes. Gayet yeterli bence, vücuduna gore de kardiyo ekleyebilirsin haftalık 3 4 günÖnemli olan yeteri kadar protein almak sanırım değilmi gelişmek içi
Sağolun hocam şuan 50 kilo zarganayım kardiyo gerekirmiEvet kesinlikle. Kilo çarpı 1.5gr al minimum, su içmeye özen göster, 7-8saat düzenli uyku, fast food abur cubur şeker kes. Gayet yeterli bence, vücuduna gore de kardiyo ekleyebilirsin haftalık 3 4 gün
Doğal vucüt geliştirmeci olarak yapacak ve devam edeceksen anne yemeklerinden devam et sen spor yaptıkça düzenli devam ettikçe vucüdunun değişikliğini zaten fark edersin. Tavsiyem günlük olarak protein ihtiyacını karşılacayak besin alabilirsen daha iyi olur. Uykuna da dikkat edersen tam olur.
Hocam ben şuan 50kiloyım kilo almam lazım yediklerimin 1.5-2 kati kadar yiyeceğimaz cok dıkkat et ama sakın manyak olma bır arkadasım var herıf kafayı tavuk pılavla bozmus kafası sureklı kalorı hesaplamaya gıdıyo 2 tane uzum yıyıyor onu bıle hesaplıyo tam rahatsız
yedıklerının 1.5 2 katını yemen onemlı degıl onemlı olan dogru seyler yemekHocam ben şuan 50kiloyım kilo almam lazım yediklerimin 1.5-2 kati kadar yiyeceğim
Aynen sağlıklı yemeye çalışıcam hocam birde kaç kilo ağırlık seçmeliyim nasıl anlarım 2 tane program attım yukarda yardımcı olurmusunuz bilginiz varsayedıklerının 1.5 2 katını yemen onemlı degıl onemlı olan dogru seyler yemek