Neler Yeni

Spor beslenmesinde kalori hesaplamak zorunlumu ?

Selam beyler spora başlayacağım ama yediğim yer yemeğin kalorisini hesaplamak zorunda mıyım annemin yaptığı yemekleri yiyorum öğlenleride iş yerine ne gelirse onu yiyorum

ahmetkvrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Ahmet Kıvrak
Kral çok kafaya takmamak gerekiyor bence yoksa çabuk sıkılırsin. Tabi kalori hesabı yaparak çok daha iyi gelisirsin vücuduna göre ayar verirsin kaloriye. Ben de hastanede çalışıyorum sabah öğle yemeği oradan sabah akşamda evde ne varsa. 1 yıldır da spor yapıyorum vücudum benim hoşuma gidecek derecede değişti. Dediğim gibi kesinlikle daha iyisi olabilirdi

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Kral çok kafaya takmamak gerekiyor bence yoksa çabuk sıkılırsin. Tabi kalori hesabı yaparak çok daha iyi gelisirsin vücuduna göre ayar verirsin kaloriye. Ben de hastanede çalışıyorum sabah öğle yemeği oradan sabah akşamda evde ne varsa. 1 yıldır da spor yapıyorum vücudum benim hoşuma gidecek derecede değişti. Dediğim gibi kesinlikle daha iyisi olabilirdi
Önemli olan yeteri kadar protein almak sanırım değilmi gelişmek içi

ahmetkvrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Ahmet Kıvrak
Önemli olan yeteri kadar protein almak sanırım değilmi gelişmek içi
Evet kesinlikle. Kilo çarpı 1.5gr al minimum, su içmeye özen göster, 7-8saat düzenli uyku, fast food abur cubur şeker kes. Gayet yeterli bence, vücuduna gore de kardiyo ekleyebilirsin haftalık 3 4 gün

Alkameturkes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Alkame
Doğal vucüt geliştirmeci olarak yapacak ve devam edeceksen anne yemeklerinden devam et sen spor yaptıkça düzenli devam ettikçe vucüdunun değişikliğini zaten fark edersin. Tavsiyem günlük olarak protein ihtiyacını karşılacayak besin alabilirsen daha iyi olur. Uykuna da dikkat edersen tam olur.

BIGGZ

80+ Bronze
Kalori hesabı yapmayacaksın kanka, yediğin içtiğin şeylerin ne kadar yağ protein karb barındırdığını bir süre sonra kafanda sekillendiriyorsun ve ona göre yiyorsun zaten. Örneğin hindi göğsü yemek pizza yemekten daha cazip gelecek sana artık.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,354
İsim
Mert Metshi
Dikkat etmeden de gelişirsin ama daha uzun sürer

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet kesinlikle. Kilo çarpı 1.5gr al minimum, su içmeye özen göster, 7-8saat düzenli uyku, fast food abur cubur şeker kes. Gayet yeterli bence, vücuduna gore de kardiyo ekleyebilirsin haftalık 3 4 gün
Sağolun hocam şuan 50 kilo zarganayım kardiyo gerekirmi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doğal vucüt geliştirmeci olarak yapacak ve devam edeceksen anne yemeklerinden devam et sen spor yaptıkça düzenli devam ettikçe vucüdunun değişikliğini zaten fark edersin. Tavsiyem günlük olarak protein ihtiyacını karşılacayak besin alabilirsen daha iyi olur. Uykuna da dikkat edersen tam olur.

Hocam kollar için şu 2 antrenmanı yapmayı düşünüyorum yeni başladım ağırlığı nasıl seçeceğim?

Clayz

80+ Silver
az cok dıkkat et ama sakın manyak olma bır arkadasım var herıf kafayı tavuk pılavla bozmus kafası sureklı kalorı hesaplamaya gıdıyo 2 tane uzum yıyıyor onu bıle hesaplıyo tam rahatsız

az cok dıkkat et ama sakın manyak olma bır arkadasım var herıf kafayı tavuk pılavla bozmus kafası sureklı kalorı hesaplamaya gıdıyo 2 tane uzum yıyıyor onu bıle hesaplıyo tam rahatsız
Hocam ben şuan 50kiloyım kilo almam lazım yediklerimin 1.5-2 kati kadar yiyeceğim

Clayz

80+ Silver
yedıklerının 1.5 2 katını yemen onemlı degıl onemlı olan dogru seyler yemek
Aynen sağlıklı yemeye çalışıcam hocam birde kaç kilo ağırlık seçmeliyim nasıl anlarım 2 tane program attım yukarda yardımcı olurmusunuz bilginiz varsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,786
Üyeler
171,101
Son üye
Yasin Kuş
Top Bottom