Neler Yeni

Spor da tekrar sayısı

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alparslan Selçukoğlu
Arkadaşlar DB Hammer Curl 4x20 tekrar yapıyoruz, bu 20 tekrar her bir kol için mi 20 tekrar yoksa 10'a 10 mu kast ediliyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alparslan Selçukoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
10-12 olsa daha iyi olur kanısındayım. 15+ tekrar daha çok dayanıklılık için yapılıyor.
Bir soru daha sorayım :d
HAFTADA 4-5 GÜN SABAH AÇ KARNINA 25 DK LİSS SABİT (130-135) NABIZ CARDİO
Bunun internet de hiç bir videosu da yok programa da koyulmamış bu hareket sanırım kardiyo oluyor, nasıl yapabilirim?

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Bir soru daha sorayım :d
HAFTADA 4-5 GÜN SABAH AÇ KARNINA 25 DK LİSS SABİT (130-135) NABIZ CARDİO
Bunun internet de hiç bir videosu da yok programa da koyulmamış bu hareket sanırım kardiyo oluyor, nasıl yapabilirim?
Yeni başladığın için LISS kardiyo önermeleri normal. Sabit hızda koşu bandı, bisiklet vs gibi hareketleri yapabilirsin. Daha sonra HIIT kardiyoya geçersin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alparslan Selçukoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni başladığın için LISS kardiyo önermeleri normal. Sabit hızda koşu bandı, bisiklet vs gibi hareketleri yapabilirsin. Daha sonra HIIT kardiyoya geçersin.
Teşekkür ederim, programı Shredded Brothers'dan satın aldım, soru hakkını bunlarla yemeyelim başka önemli sorular gelir.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,395
İsim
berk
Arkadaşlar DB Hammer Curl 4x20 tekrar yapıyoruz, bu 20 tekrar her bir kol için mi 20 tekrar yoksa 10'a 10 mu kast ediliyor?
Eğer ağırlık fazlaysa(5+) 12 tekrar yap fakat 2.5 kg ile yapıyorsan 20 tekrar normal.
prosedür kalan Defile hammer curl variations - wildatlanticwaypods.com

Şu şekilde ikisini birden kaldırabiliyorsan böyle yapmanı öneririm.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Nerede tükendiğini bul ve ona göre kendin ayarla derim. Demek istediğim spora yeni başladığım zamanlarda lateral raise hareketini yaparken 5 kilo ile çıkaramıyordum 2.5 kiloda hafif geliyordu ve ara kilolarda yoktu. Bu yüzden 4x10 yerine 4x15 yapıyordum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alparslan Selçukoğlu
Eğer ağırlık fazlaysa(5+) 12 tekrar yap fakat 2.5 kg ile yapıyorsan 20 tekrar normal.
prosedür kalan Defile hammer curl variations - wildatlanticwaypods.com

Şu şekilde ikisini birden kaldırabiliyorsan böyle yapmanı öneririm.
15 KG 20 tekrar yapabilirim vücudum da ki kaslar vesaire belirgin belirgin olmasına da düşünce sormak amaçlı böyle girdim.
Teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nerede tükendiğini bul ve ona göre kendin ayarla derim. Demek istediğim spora yeni başladığım zamanlarda lateral raise hareketini yaparken 5 kilo ile çıkaramıyordum 2.5 kiloda hafif geliyordu ve ara kilolarda yoktu. Bu yüzden 4x10 yerine 4x15 yapıyordum.
Tükenmeyeceğiz ya, 5 gün bodyye bölündü diğer 2 gün de karın yapıp devam edeceğim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: baid

xxx78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Salih Akpınar
15 KG 20 tekrar yapabilirim vücudum da ki kaslar vesaire belirgin belirgin olmasına da düşünce sormak amaçlı böyle girdim.
Teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tükenmeyeceğiz ya, 5 gün bodyye bölündü diğer 2 gün de karın yapıp devam edeceğim.
Yeni mi başladın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,037
Üyeler
166,680
Son üye
rockstargamesturkey20
Top Bottom