Neler Yeni

Spor için ne yapabilirim

Mehmet yd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet
Merhaba spora başlamak istiyorum evde 35kgluk dambıl setim var ama ne yiyecegim ya da hangi hareketleri yapacağım bilmiyorum bana öneri verir misiniz?
Benim aklımda ertuğ evreklinin uzaktan eğitimi vardı ama araştırınca genel olarak uzaktan eğitim kötü diyorlar ne yapabilirim?
Bu arada Ertuğ evrekli nin eğitimine değil spor uzaktan eğitimle olmaz diyorlar yoksa Ertuğ evrekli nin eğitimine dair bir şey göremedim bazıları iyi diyor hatta.
16 yaşındayım 84kilo, 1.81 boy ,kilo vermek istiyorum.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,593
İsim
Emir
Merhaba spora başlamak istiyorum evde 35kgluk dambıl setim var ama ne yiyecegim ya da hangi hareketleri yapacağım bilmiyorum bana öneri verir misiniz?
Benim aklımda ertuğ evreklinin uzaktan eğitimi vardı ama araştırınca genel olarak uzaktan eğitim kötü diyorlar ne yapabilirim?
Bu arada Ertuğ evrekli nin eğitimine değil spor uzaktan eğitimle olmaz diyorlar yoksa Ertuğ evrekli nin eğitimine dair bir şey göremedim bazıları iyi diyor hatta.
16 yaşındayım 84kilo, 1.81 boy ,kilo vermek istiyorum.
bilgili birisi fakat yeni başladığın için gerek yok guray aydın hipertrofi programları var veya ppl denilen sistem var itiş çekiş bacak internette araştırıp daha detayına bakbailrsnz

xTURANN

80+ Silver
Spor salonunda yardımcı olurlar, tabii iyi bir yerse bulacağın mekan.
Güray aydın hipertrofi önerebilirim de giriş seviyesi değildi galiba o antrenman listesi.
5x5 falan bakabilirsin. Hatta liste falan araştırma, spor salonu sana liste verir.

duayen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Attila Timur
full body ile önce hareketlere hakim olman daha iyi olur sonra bölgesel yapabilirsin

Top Bottom