Normal karbonhidrat bi avantaj bekleme spordan 2 saat once al karbonhidrat bir de spordan sonra karbonhidrat alsorum başlıkta ki gibi.
Şu protein tozu düzenli kullanılırsa vücuda ne fayda sağlar.Normal karbonhidrat bi avantaj bekleme spordan 2 saat once al karbonhidrat bir de spordan sonra karbonhidrat al
faso fiso onlar creatin kullanmak en mantıklısı ha diyorsan bütçem var günlük protein ihtiyacımı karşılayamam o zaman sıkıntı yokŞu protein tozu düzenli kullanılırsa vücuda ne fayda sağlar.
Vücuda süper bir faydası yoktur.Şu protein tozu düzenli kullanılırsa vücuda ne fayda sağlar.
Ben 62 kg den 70 kg ye çıktım onla yaBen yulaf tavsiye etmiyorum ya. Linç yemem umarım ama hiçbir faydasını görmedim besin değerleri de aşırı iyi değil tadı da çok kötü.
Ben de ilk başlarda (9 - 10 yaşlarımda) sanıyordum kafaya su gibi dikince kas çıkıyor.Vücuda süper bir faydası yoktur.
Günlük protein ihtiyacını karşılayamadığın durumlarda alınır. 100 gr ihtiyaç varsa yemeklerden 100 gr alırsan da olur protein tozundan alsan da olur. Bilgim bu yönde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben 62 kg den 70 kg ye çıktım onla ya