- Konu Sahibi Konu Sahibi
maalesef hocambaşlığı görünce hüzün çöktü be spor yapmak bile lüks oldu ülkede
maalesef hocambaşlığı görünce hüzün çöktü be spor yapmak bile lüks oldu ülkede
Faydasi yokŞu protein tozu düzenli kullanılırsa vücuda ne fayda sağlar.
1 saatteşekkürler gayet açıklayıcı oldu ne kadar önce yemek doğru olur hocam
ben yumurta yiyemiyorum maalesef keşke yiyebilsem :/sabah kalkınca haşlanmış yumurta ve yulaf ezmesi yiyemiyorum iştahım olmuyor.
yulafı sıcak suyla karıştırıyom sonra suyunu akıtıyom bide fındık ezmesi muzla yiyorum.
teşekkürler hocamsabah kalkınca haşlanmış yumurta ve yulaf ezmesi yiyemiyorum iştahım olmuyor.
yulafı sıcak suyla karıştırıyom sonra suyunu akıtıyom bide fındık ezmesi muzla yiyorum.
Yok kullanmayacağım zaten. Spor salonuna yazıldım arkadaşla. 2 haftaya başlamış olacağız. Ne işe yaradığını bilmek istedim.Faydasi yok
Ondan alacagin proteini tavuk gogsunden al daha faydali bosa para harcama
He vaktin olmaz ya da o gun protein acigin olur o zaman kullan ama ihtiyac olan bir sey kesinlikle degil
2 yildir duzenli yasiyorum hic toz kullanmadan gayet basarili vucut yaptim
İlla supplement alcaksan kreatin al gerisine gerek yok
2 saat1 saat
doğrudur hacı2 saat
Normal bir karbonhidrat kaynağı antrenman öncesindede tüketilebilir sonrasındadasorum başlıkta ki gibi.
Hahahahya sus
bişey bildiğin yok
doyurucu ama sabah saat 9 da 4 kaşık yulaflu süt 1 yumurta 1 salatalık yedim saat 2 ye kadar hiç acıkmadımBen yulaf tavsiye etmiyorum ya. Linç yemem umarım ama hiçbir faydasını görmedim besin değerleri de aşırı iyi değil tadı da çok kötü.
knk ben 2 haftadır gidiyorum 72 den 68 buçuğa düştüm diyeti haftada 1 kerere oda 1 öğün olarak bozabilirsin çünkü canın illaki bir şeyler çekiyor ama iradene sahip çık 2 haftada benim kol kaslarım gözle görülür bir şekilde değiştiYok kullanmayacağım zaten. Spor salonuna yazıldım arkadaşla. 2 haftaya başlamış olacağız. Ne işe yaradığını bilmek istedim.
kreatin ne işe yarıyor hocam en uygun kullanım şekli nasıldırFaydasi yok
Ondan alacagin proteini tavuk gogsunden al daha faydali bosa para harcama
He vaktin olmaz ya da o gun protein acigin olur o zaman kullan ama ihtiyac olan bir sey kesinlikle degil
2 yildir duzenli yasiyorum hic toz kullanmadan gayet basarili vucut yaptim
İlla supplement alcaksan kreatin al gerisine gerek yok
salona başlayalı 2 hafta oldu açıkçası fazla bilgim yok supplementler hakkındakreatin ne işe yarıyor hocam en uygun kullanım şekli nasıldır