dostum triceps 1 hareketle bitecek bir kas değil , büyük bir kas en az 3 hareket ister.göğüs sonra omuz sonra triceps
triceps antrenmanı noktalayan 1 hareketle çalıştırdığımız bi kas
yapamıyorsan veya yapamayacağını düşünüyorsan sana kalmış
dostum triceps 1 hareketle bitecek bir kas değil , büyük bir kas en az 3 hareket ister.göğüs sonra omuz sonra triceps
triceps antrenmanı noktalayan 1 hareketle çalıştırdığımız bi kas
yapamıyorsan veya yapamayacağını düşünüyorsan sana kalmış
zaten programdaki bench press,ohm gibi egzersizlerde de izole olarak çalışıyor tricepsdostum triceps 1 hareketle bitecek bir kas değil , büyük bir kas en az 3 hareket ister.
knk illa yardımcı olarak çalışır ona bir şey demiyorum ama 1 hareketle kestirilp atılacak bir kas değil , direkt olarak hedef alman gerekli bence.zaten programdaki bench press,ohm gibi egzersizlerde de izole olarak çalışıyor triceps
he sana yetmedi mi? git 1 hareket daha yap,ben öyle yapıyorum bazen
çok kafa yormaya gerek yok yani
millet bu programda triceps overtraining olabilir diyor siz yetersiz diyorsunuz
anlıyorum hocam,bildiğinizi yapın en iyisi
doğrudurknk illa yardımcı olarak çalışır ona bir şey demiyorum ama 1 hareketle kestirilp atılacak bir kas değil , direkt olarak hedef alman gerekli bence.
tricepsin büyük bi kas olduğu bilgisinin kaynağını alabilir miyim?büyük bir kas
göğüs atarken omuzunda tıkırdan çalışır sizce omuzmu daha büyük tricepsmi veya hangisi daha güçlüğ diyeyeim ?doğrudur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tricepsin büyük bi kas olduğu bilgisinin kaynağını alabilir miyim?
ikisi de küçük kas?göğüs atarken omuzunda tıkırdan çalışır sizce omuzmu daha büyük tricepsmi veya hangisi daha güçlüğ diyeyeim ?
kesinliklegöğüs atarken omuzunda
dostum neyse sen bildiğin gibi yap sporu 1.5 senedir yapıyorum tecrübem yeterince var diye düşünüyorum tabi eksiklerim olur profesyonel değilim ama kasları sıralarsam daha iyi geliştiğimi gördüm , tavsiye ettim beğenmedin ne diyeyim yani , kaç yıldır yapıyorsun diye çıkışıyorun ? , neyse dostum uzatmaya gerek yok bol şans.ikisi de küçük kas?
illa birinden birinin büyük kas olması mı gerekiyor
kasları büyüklükleri ile mi yarıştırıyorsun
biri daha büyük o zaman o büyük gibi
kesinlikle
hareketlerin hepsi birbiriyle bağlantılı neredeyse
birini yaparken diğerini izole çalıştırıyorsun
bu programı yapmadıysan,iyisini kötüsünü bilmiyorsan daha fazla konuşmaya gerek yok
bide yanlış anlamazsan ne zamandır spor yapıyorsun? ne kadar tecrüben var?
olay prof olmaman değilprofesyonel değilim