Bilinmedik bi marka alırsan başına her şey gelebilir ve inan şuan dışarda çok fazla leş ürün var. Dikkat lütfen. 2 kuruş ucuz olsun diye sağlığınızdan olmayın
Ya hocam şöyle protein zamanla portulaşıyor ve yapışıyor zaten suda da çözülmüyor o yüzden ne kadar erken biterse o kadar iyi. Zararı illaki vardır ama paket gıda yiyen bir kişinin benim aldığım wheyi sorgulamasını umursamam. Şeker kullanan biri benim wheyimin zararını asla yargılayamaz.
Spor salonu ile ilgili bildiğim kadarıyla soru soran herkese yardım etmek istiyorum @123kral14@Bulkyapanobez de yardım etmek isterse çok sevinirim
Herhangi bir sorunuz ve ya merak ettiğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz bildiğim kadar cevaplayabilirim
Vücut geliştirme gerçekten ağır bir spordur hasarlara acılara veya deri yırtıklarına karşı durmak zorundasın. Gerçekten hayvan gibi yemen hayvan gibi antrenman atman lazım. Çoğu kişi diyor hayvan gibi yemek yiyorum kaç kalori alıyorsun hesapla diyorum 2200-2500 kaloriden bahsediyor. Kalori takibi yapmayan arkadaşlar ben çok yiyorum demeyin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam saç dökülmesi genetikte var ise erkene çekme ihtimali oluyordu. Pederde saç dökülmesi var ben abaniyorum creatine. Zaten dökülecek en azından doğru bir amaç uğruna dökülsün
Yemek konusunda sorun yaşayan arkadaşlar var. Eğer bütçe sorununuz çok yok ise ve ne yemeniz gerektiğini bilmiyor iseniz Emin Capan'ın bulk ve definasyon adlı 2 ağrı paketi var kesinlikle tavsiye ederim. Bir sporcunun aşağı yukarı yemek parası aylık 2000 TL civarı geliyor. Bunu günde 500 Gr tavuk, 640 Gr pirinç, yulaf ezmesi, mısır gevreği,100 Gr dana kıyma yiyen biri olarak söylüyorum aşağı yukarı 2k-2.2 k civarına denk geliyor. Ama inanın yeni başlayan biri 4200 kalori almıyor
@Bulkyapanobez Hocam iyi günler. Ben pazartesiden itibaren spor salonuna gidiyorum. Yaş: 21 Boy: 1.82 Kilo: 82 yağ oranım %23 çıktı salon da ki ölçümler de. Hoca da bana yağ yakımına öncelik vermen gerek dedi ama neler yapacağımı söylemedi özel program ve özel hoca ücretli olduğu için ben de gittiğim zaman cardio ağırlıklı çalışıyorum koşu bisiklet vs. Tam olarak ne yapacağımı anlamış değilim yardımcı olabileceğiniz bir fikriniz var ise rica ederim.