Neler Yeni

Spor Salonu/Body Building ile İlgili Sorularınıza Yardım Ediyorum

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Şöyle sana diyet yap desem sporu bırakırsın o yüzden demiyorum. Şahsi görüşüm 82 kiloda olsam yüksek ihtimalle antrenman konusunda özen gösteririm. Gidebileceğim Max ağırlıklar değil de 8-10 tekrar arası ve her hafta ağır son set (2-4) yapardım. Kardio için şahsi görüşüm antrenman sonrası yürüyüş bandı yüksekliği 4 de 30 dakika boyunca 3 ile koşmayı tavsiye ederim

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,600
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
@Bulkyapanobez Hocam iyi günler. Ben pazartesiden itibaren spor salonuna gidiyorum. Yaş: 21 Boy: 1.82 Kilo: 82 yağ oranım %23 çıktı salon da ki ölçümler de. Hoca da bana yağ yakımına öncelik vermen gerek dedi ama neler yapacağımı söylemedi özel program ve özel hoca ücretli olduğu için ben de gittiğim zaman cardio ağırlıklı çalışıyorum koşu bisiklet vs. Tam olarak ne yapacağımı anlamış değilim yardımcı olabileceğiniz bir fikriniz var ise rica ederim.
Tüm enerjini kardiyoya harcama kardiyoyu antrenmandan sonra yap 12 eğim 6 hız ile yapıyorum ben her zaman antrenmanlardan önce kahve iç fakat üçü bir arada falan değil nescafe gold gibi kahveler kullan

Ilar

80+ Bronze
Pzt-Salı perşembe cuma günleri gidiyorum yani haftada 4 gün başlangıç için az mı normal mi?

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,600
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
Pzt-Salı perşembe cuma günleri gidiyorum yani haftada 4 gün başlangıç için az mı normal mi?
İmkanın varsa daha iyi olur fakat bi etkisi var mı bi bilgim yok maalesef

Top Bottom