Neler Yeni

Spor salonu mevzusu yardım

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Murat Selim
aga bak ben de 180 boyundayım başladıpımda 54 kiloydum şuan 65 kilo oldum daha devam ediyorum sana önereceğim şeyler 1 kesinlikle antrenmana geldiğin gibi direk gir bisiklet fln onları yap ısın ardından ağırlık çalış hem kalori yakarsın hem de kilonu kas kütlesine çevirirsin çok ağır yapmana gerek yok ant sonrası eğimli koşu bandında uzun süreler yürü ve tok tutacak şeyler ye muz yulaf gibisinden proteine de dikkat umarım istediğin kiloya düşersin başarılar hocam

kraxius

80+ Bronze
aga bak ben de 180 boyundayım başladıpımda 54 kiloydum şuan 65 kilo oldum daha devam ediyorum sana önereceğim şeyler 1 kesinlikle antrenmana geldiğin gibi direk gir bisiklet fln onları yap ısın ardından ağırlık çalış hem kalori yakarsın hem de kilonu kas kütlesine çevirirsin çok ağır yapmana gerek yok ant sonrası eğimli koşu bandında uzun süreler yürü ve tok tutacak şeyler ye muz yulaf gibisinden proteine de dikkat umarım istediğin kiloya düşersin başarılar hocam
hocam çoğunluk önce kas çalış sonra yap diyor kalori yakımı ile kas gitmesin diye ben karma yapıyordum ama bakıcaz hedef boy ve kiloya ulaşıcaz inşallah.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,389
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom