Neler Yeni

Spor salonunda dayak yiyordum onu dövücem

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
Gittiğim salon aylığı 2000tl orta halli bir salon. Bugün makinede çalışırken 40-45 yaşında koca adam geldi başımda dibimde beklemeye başladı. Yeni başladığımı söyledim hızlı ol seni mi bekliycem çoluk çocuğu doldurmayın şu salona vs zevzeklik etti. ben de sinirlendim hayırdır sanamı sorucaz dedim. itti üstüme yürüdü salondakiler araya girdi. sonuç salon sahibi paramı iade edip beni salondan attı. şidmi ben bu adamı dövmek istiyorum ama 2-3 katım boyutunda. ne yapabilirim? sopa kullansam elimden kapabilir diye korkuyorum. ne yapmalıyım lütfen. onu çok pis dövücem.

Ahmet Kocar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ahmet Kocar
Değmez usta belli ki arkası sağlam biri seni atmışlar salondan onu değil

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
873
İsim
Berat fatih
Gittiğim salon aylığı 2000tl orta halli bir salon. Bugün makinede çalışırken 40-45 yaşında koca adam geldi başımda dibimde beklemeye başladı. Yeni başladığımı söyledim hızlı ol seni mi bekliycem çoluk çocuğu doldurmayın şu salona vs zevzeklik etti. ben de sinirlendim hayırdır sanamı sorucaz dedim. itti üstüme yürüdü salondakiler araya girdi. sonuç salon sahibi paramı iade edip beni salondan attı. şidmi ben bu adamı dövmek istiyorum ama 2-3 katım boyutunda. ne yapabilirim? sopa kullansam elimden kapabilir diye korkuyorum. ne yapmalıyım lütfen. onu çok pis dövücem.
45 ligin vücüt örnek tipi var mı ?
salona tekrar gider tekrar üyelik alırıdım

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
873
İsim
Berat fatih
bildiğin dağ ayısı. lukaku gibi bir şey.
al bunu zincir iple kırbabçla zaten yavaş koşar
Mesaj otomatik birleştirildi:

bi de o kesin salona ücret de vermiyordur

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
aylık 2000 ne la ve orta halli bi salon cok pahali degil mi bu arada dovemezsin deneme bosuna dayak yicen
İstanbul'daysa değil. Avcılar gibi çok pahalı olmayan bir yerde bile en ucuz mahalle arasında köşede ofisten bozma küçücük bir yer bulmuştum, o bile 1000 liradan başlıyordu, geçen Ekim ayında.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,465
İsim
Mert Metshi
İstanbul'daysa değil. Avcılar gibi çok pahalı olmayan bir yerde bile en ucuz mahalle arasında köşede ofisten bozma küçücük bir yer bulmuştum, o bile 1000 liradan başlıyordu, geçen Ekim ayında.
bende istanbuldayim belediye salonuna gidiyorum haftada 3 gun aylik 170 lira

grasdiyas

80+ Silver
Çok zor ama imkiansiz değil testislere vursan testosterondan tas gibi olmustur bunun enseye okkali bi saplak atip kac bence

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
20kg lık dumbell ı al ...

Top Bottom