AbdullahAbDişindekiBoşluk
80+ Silver
Dahası
Usta bu mutlu sonla bitti sigara paketten çıkmadı
Harbiden son zamanlarda okudugum tek olumlu yazi buUsta bu mutlu sonla bitti sigara paketten çıkmadı
bebim diye seslenHocam izninizle bir şey danışmak istiyorum. Extradan başkabir şekilde seslenmeme gerek var mı? "Canım, şekerim" gibi.
Tenha yere çek aniden dudağına yapış eğer dediğin kadar samimiyseniz işe yarar denendi.o zaman et gitsin kanka
Kaptan, reis, başkan, ortak, tertip, devremTabi ya.
Kaç göstermene bağlı değil zihin boy gibi değil yaşa göre değişiyor boy genetik bir şey.15 yaşıma girmeme az kaldı ama emin ol 20 yaşdan aşşağı göstermiyorum. Dediğin konu aşırı zor değil ama sanırım şuan forumda konuşulamaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
20 yaş gösteriyorum. Emin ol. Boyum 1.87
Savcilikta son bulursaTenha yere çek aniden dudağına yapış eğer dediğin kadar samimiyseniz işe yarar denendi.
Sevgiliden daha yakınız diyor kanka. Eğer öyleyse bir sakıncası olmaz.Savcilikta son bulursa
Yakın günlerde...Tenha yere çek aniden dudağına yapış eğer dediğin kadar samimiyseniz işe yarar denendi.
Yok la... Yapalım desem hayır demez. Fakat boynundan birkaç kez öpmüşlüğüm var.Savcilikta son bulursa
Onu sen bulacan ben pekmezim derimHocam izninizle bir şey danışmak istiyorum. Extradan başkabir şekilde seslenmeme gerek var mı? "Canım, şekerim" gibi.
Bişi soyluyum adam 15 yaşında ve yakalanmalari durumunda teşfik etmekten sende ceza alırsın burdan yazma işteTenha yere çek aniden dudağına yapış eğer dediğin kadar samimiyseniz işe yarar denendi.
Hocam sorması ayıp ama ne ilan edildiginizin baş harfi G mi P mi neyse ne önemi var adına üzüldüm şuan ama bana A###### diyolar takma .dŞekerim absürt olurda canım güzel olur, birtanem önerebilirim belki güzellik de diyebilirsin aşkım tarafına hiç girme. Bana hiçbir şey söyletmezdi zaten hiç sevmedi de. :'( 4 yıllık en yakın dostumdu. Daha ileriye gider diye düşündüm ama yakın arkadaşı ve kendisi tarafından ******** ilan edildim iyi şanslar asker... o7
Bildiğim kadarıyla bakireliğin bozulması suç teşkil ediyor öpüşme bir suç teşkil etmiyor.Onu sen bulacan ben pekmezim derim
Bişi soyluyum adam 15 yaşında ve yakalanmalari durumunda teşfik etmekten sende ceza alırsın burdan yazma işte
Hocam sorması ayıp ama ne ilan edildiginizin baş harfi G mi P mi neyse ne önemi var adına üzüldüm şuan ama bana A###### diyolar takma .d