Neler Yeni

Spor Salonunda Tanıştığım Kız

Besim Tibuk

80+ Gold
O7 Asker, görev başarılı.
()
/\

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ

mfimmel

80+ Silver
15 yaşıma girmeme az kaldı ama emin ol 20 yaşdan aşşağı göstermiyorum. Dediğin konu aşırı zor değil ama sanırım şuan forumda konuşulamaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

20 yaş gösteriyorum. Emin ol. Boyum 1.87
Kaç göstermene bağlı değil zihin boy gibi değil yaşa göre değişiyor boy genetik bir şey.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,766
İsim
SANANE

Sagittarius

80+ Silver
Hocam izninizle bir şey danışmak istiyorum. Extradan başkabir şekilde seslenmeme gerek var mı? "Canım, şekerim" gibi.
Onu sen bulacan ben pekmezim derim :D

Tenha yere çek aniden dudağına yapış eğer dediğin kadar samimiyseniz işe yarar denendi.
Bişi soyluyum adam 15 yaşında ve yakalanmalari durumunda teşfik etmekten sende ceza alırsın burdan yazma işte :D

Şekerim absürt olurda canım güzel olur, birtanem önerebilirim belki güzellik de diyebilirsin aşkım tarafına hiç girme. Bana hiçbir şey söyletmezdi zaten hiç sevmedi de. :'( 4 yıllık en yakın dostumdu. Daha ileriye gider diye düşündüm ama yakın arkadaşı ve kendisi tarafından ******** ilan edildim iyi şanslar asker... o7
Hocam sorması ayıp ama ne ilan edildiginizin baş harfi G mi P mi neyse ne önemi var adına üzüldüm şuan ama bana A###### diyolar takma .d

Son düzenleme:

mfimmel

80+ Silver
Onu sen bulacan ben pekmezim derim :D

Bişi soyluyum adam 15 yaşında ve yakalanmalari durumunda teşfik etmekten sende ceza alırsın burdan yazma işte :D

Hocam sorması ayıp ama ne ilan edildiginizin baş harfi G mi P mi neyse ne önemi var adına üzüldüm şuan ama bana A###### diyolar takma .d
Bildiğim kadarıyla bakireliğin bozulması suç teşkil ediyor öpüşme bir suç teşkil etmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,606
Üyeler
167,685
Son üye
cadeem
Top Bottom