P PolarB 80+ Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 238 Reaksiyon skoru 63 10 Kasım 2024 #1 Benim tiroid az çalışıyor ve 50mg levitron kullanıyorum bu ilaç benim kas yapmama direkt olarak etki gösterirmi çünkü bazı ilaçlı insanlarında tiroid kullandığını biloyorum
Benim tiroid az çalışıyor ve 50mg levitron kullanıyorum bu ilaç benim kas yapmama direkt olarak etki gösterirmi çünkü bazı ilaçlı insanlarında tiroid kullandığını biloyorum
Realhas the Great 80+ Gold Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 6,459 Reaksiyon skoru 38,482 10 Kasım 2024 #2 Kafana göre hormon alma zaten tiroid fazlalığı metabolizmayı yavaşlatır kas yapacam derken dombili olursun doktora danış
Kafana göre hormon alma zaten tiroid fazlalığı metabolizmayı yavaşlatır kas yapacam derken dombili olursun doktora danış
P PolarB 80+ Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 238 Reaksiyon skoru 63 10 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Doktorun verdigi bu zaten . Bu bana katkı sağlarmı kas geliştirmede yoksa 50mg dan bişey olmazmı Realhas the Great yazmış: Kafana göre hormon alma zaten tiroid fazlalığı metabolizmayı yavaşlatır kas yapacam derken dombili olursun doktora da Devamı için tıklayın...
Doktorun verdigi bu zaten . Bu bana katkı sağlarmı kas geliştirmede yoksa 50mg dan bişey olmazmı Realhas the Great yazmış: Kafana göre hormon alma zaten tiroid fazlalığı metabolizmayı yavaşlatır kas yapacam derken dombili olursun doktora da Devamı için tıklayın...