Neler Yeni

Spor yapmak bir şeyleri düzeltir mi ?

GTX 1060

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Asus Dual GTX 1060
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü bilgisayar tavsiyeleri
Hocamlar son 1 yıldır (özellikle şu 2024) çok sıkıntıılı hep depresif gezdim hayattan bıktım, ne eğitim hayatım ne de aşk hayatım doğru gitmedi/gitmiyor da, bi arkadaşım hep salona yazılıp spora başlamamı tavsiye ediyordu.

Spora başlamayı düşünüyorum tam donanımlı bir salon ile görüştüm 3 aylık 4.5K iyi mi ? Birde depresyon süresinde yardımcı olur mu ? hep yorgun da hissediyorum dopamin vs hiç bi şey kalmamış ben de.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Düzeltir ama devamlılık önemli

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
...
Spor yapmak, depresif düşünmene engel olabilir ama sorunlarının üzerine gitmedikçe o sorunlar hep kalır hocam, yani sporun yanında sorunların üzerine gitmen lazım.

Sporun verdiği moral ile eğitim hayatın ve aşk hayatın üzerinde olumlu gelişmeler olur ama sen üzerine uğraştıkça...

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Mehmetcan İvrendi
Hocamlar son 1 yıldır (özellikle şu 2024) çok sıkıntıılı hep depresif gezdim hayattan bıktım, ne eğitim hayatım ne de aşk hayatım doğru gitmedi/gitmiyor da, bi arkadaşım hep salona yazılıp spora başlamamı tavsiye ediyordu.

Spora başlamayı düşünüyorum tam donanımlı bir salon ile görüştüm 3 aylık 4.5K iyi mi ? Birde depresyon süresinde yardımcı olur mu ? hep yorgun da hissediyorum dopamin vs hiç bi şey kalmamış ben
Evet Sporu düzenli yaparsan olur

Gelelim spor salonu'na Yani fiyat hangi bölgede vs. Yaşadığına göre değişir Mesela İstanbul Avrupa yakası içinse veya türkiyeninin daha lüks İL'leeinde ise normal galiba Ama Daha normal şehirlerde isen veya İstanbul'un Anadolu yakasında isen vs. Pahalı bence Yani tabi sunduğu şartlara görede değisir mesela İstanbul'un Anadolu yakasında yım ve mesela burda bir yerde1 Yıllık 15K'ya kayıt olunabiliyor seninkine yakın ama orası hem spor salonu hem Havuzlu hamam Yani sahuna vs. Her şey var Baya kalite temiz bir yer

Tavsiyem
Eğer amacın kız tavlamak değilse Macfit gibi Boş yerlere gitme oraya gidenlerin %99,99'u istisnasız Havalı gözükmek ve kız tavlamak için gidiyor yani orda spor yaparsan daha berbat olur

GTX 1060

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Asus Dual GTX 1060
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü bilgisayar tavsiyeleri
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet Sporu düzenli yaparsan olur

Gelelim spor salonu'na Yani fiyat hangi bölgede vs. Yaşadığına göre değişir Mesela İstanbul Avrupa yakası içinse veya türkiyeninin daha lüks İL'leeinde ise normal galiba Ama Daha normal şehirlerde isen veya İstanbul'un Anadolu yakasında isen vs. Pahalı bence Yani tabi sunduğu şartlara görede değisir mesela İstanbul'un Anadolu yakasında yım ve mesela burda bir yerde1 Yıllık 15K'ya kayıt olunabiliyor seninkine yakın ama orası hem spor salonu hem Havuzlu hamam Yani sahuna vs. Her şey var Baya kalite temiz bir yer

Tavsiyem
Eğer amacın kız tavlamak değilse Macfit gibi Boş yerlere gitme oraya gidenlerin %99,99'u istisnasız Havalı gözükmek ve kız tavlamak için gidiyor yani orda spor yaparsan daha berbat olur
macfit değil hocam şehirde ki iyi salonlardan iyi hem geniş refah kaliteli bir yer, hem üye sayısı az kalabalık falan da değil

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Mehmetcan İvrendi
macfit değil hocam şehirde ki iyi salonlardan iyi hem geniş refah kaliteli bir yer, hem üye sayısı az kalabalık falan da değil
Güzel o zaman Git Kulaklığı tak Aç arkadan Yabancı müzik Başla Basmaya

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
HasHoca

Spora başlamayı düşünüyorum tam donanımlı bir salon ile görüştüm 3 aylık 4.5K iyi mi ? Birde depresyon süresinde yardımcı olur mu ? hep yorgun da hissediyorum dopamin vs hiç bi şey kalmamış ben de.
Psikolojini , mentalini düzeltir. Ben bir süre bıraktım geri devam edeceğim . 3 aylık 4.5 k ideal .

RidenLive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Berat

Başla dostum başlangıç için tam donanımlı bir spor salonuna o kadar para baymaya gerek yok. Belediye'nin spor salonu var ise oralar daha uygun olur başlangıç için. Hem hayatına bir düzen katarsın hem bir uğraşın olur bir motivasyonun olur, düzenli yaptığın sürece de disiplin sahibi olursun. Dikkat et sporun bağımlısı olunca bir daha bırakamazsın :) Yaşın kaç bilmiyorum ama herhangi bir işte çalışıyorsan ve üstüne spor yapacaksan ilk başlarda düzeni oturtana kadar zorlanabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,361
Üyeler
163,481
Son üye
dokancapalot
Top Bottom