Tavuk olmuyorsa o kadar kiloyu nasıl aldın16
Mesaj otomatik birleştirildi:
Protein nasil alicam tavuk olmuyo evde hergun tozla mi halledim
günde min 500 gr tavuk 5 8 yumurta ye birde max 200 gr pirinç 5 yemek kaşığı yulafTavuk olmuyo degil tavuk herzaman var surekli tavuk yapmiyor annem
He anladım. kendin yaparsın dostumTavuk olmuyo degil tavuk herzaman var surekli tavuk yapmiyor annem
Nasil calisim pekigünde min 500 gr tavuk 5 8 yumurta ye birde max 200 gr pirinç 5 yemek kaşığı yulaf
yeşil mercimekte tüket yağ yakıcı l karnitin alcam ben
Diyetisyene gittim spora baslama diyet ile ver dediDiyetisyene gtmediyseniz önce diyetisyene gidin, o ne yapacağınızı söyler. Burada şunu yiyin bu yiyin desek yanlış bir şey söyleyebiliriz.
yapıyom keyfiNasil calisim peki
Diyetisyene gittim spora baslama diyet ile ver dedi
Sizi baskül gibi bir cihaza çıkarıp ne yemeniz veya yememeniz gerektiğini, vücunuzun hangi besinlere direnci olduğu, hangi besinleri sindiremediğinizi söyledi mi?Nasil calisim peki
Diyetisyene gittim spora baslama diyet ile ver dedi
Hayir baskul gibi birseye cikardi kilomu aldi sadece bi kac sey daha yazdi gerci ama onemli birsey oldugunu sanmiyorun hicbir zaman bana ogutemedigim yada oguttugum bi besin soylemediSizi baskül gibi bir cihaza çıkarıp ne yemeniz veya yememeniz gerektiğini, vücunuzun hangi besinlere direnci olduğu, hangi besinleri sindiremediğinizi söyledi mi?
Doktora gitmek182 boyunda 110kilo bir obezim vicudum cok yagli seker tuketimim cok fazla spor salonuna gidicem neler yapmaliyim diyet konusunda ne yapmaliyim vs degerli bilgilerinizi bekliyorum