Neler Yeni

Spora başlamak istiyorum fakat ne yapacağım hakkında bir fikrim yok

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,248
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Başlıkta da yazdığı gibi nasıl başlayacağım, ne yapacağım, yeme düzenim nasıl olmalı hiçbir fikrim yok. Bir diğer sorum ise yüksek kütlelere ulaşmak ve estetik görünüm elde etmek ne kadar sürer ?
Kilo : Değişkenlik gösteriyor 68-75 arası ay içerisindeki yeme sıklığım ve düzenime göre değişiyor.
supplementler hakkında sorun varsa alabilirim, az çok bilgim var spor hakkındaki çoğu şeyde
Steroidler ve clen hariç:oops:

selmantoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Selman Toz
ayrıca supplement olayı ülkede çok abartılıyor hiçbirine ihtiyacın olduğunu düşünmüyorum sen düzenli dengeli beslen supplementlerden alıcağın her şeyi almış olucaksın zaten

Zechion

80+ Silver
supplementler hakkında sorun varsa alabilirim, az çok bilgim var spor hakkındaki çoğu şeyde
Steroidler ve clen hariç:oops:
Destek ve yardım için teşekkür ederim hocam. Şimdilik bir sorum yok.

RevivâL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
S
daha önce hiç yapmadıysan yt den izleyerek hangi hareket hangi kas gurubunu daha iyi çalıştırıyor öğrenebilirsin ya da bilen bir gym bro ile basabilirsin ben tek gidiyorum :(

Zechion

80+ Silver
daha önce hiç yapmadıysan yt den izleyerek hangi hareket hangi kas gurubunu daha iyi çalıştırıyor öğrenebilirsin ya da bilen bir gym bro ile basabilirsin ben tek gidiyorum :(
Sınıftan spora giden bir kaç adet arkadaşım var. Fakat ilk zamanlarda tek kalmayı tercih ederim. Tek kaldığım zaman hedefime daha çok odaklanabiliyorum, arkadaş olduğu zaman günün ve yapacağım şeyin boşa gittiğini hissediyorum. Hedeflerime ulaşamıyor gibi.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,248
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

RevivâL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
S
Sınıftan spora giden bir kaç adet arkadaşım var. Fakat ilk zamanlarda tek kalmayı tercih ederim. Tek kaldığım zaman hedefime daha çok odaklanabiliyorum, arkadaş olduğu zaman günün ve yapacağım şeyin boşa gittiğini hissediyorum. Hedeflerime ulaşamıyor gibi.
hangisinde daha iyi hissedersen onu yap
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya da 16 yo naturaller gibi her hafta steroid bas!

sadolas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
sadetdin yaman
Başlıkta da yazdığı gibi nasıl başlayacağım, ne yapacağım, yeme düzenim nasıl olmalı hiçbir fikrim yok. Bir diğer sorum ise yüksek kütlelere ulaşmak ve estetik görünüm elde etmek ne kadar sürer ?
Kilo : Değişkenlik gösteriyor 68-75 arası ay içerisindeki yeme sıklığım ve düzenime göre değişiyor.
spordan kastın fitnessa başlama

Top Bottom