Neler Yeni

Spora başlıcam ilk ne ne yapmalıyım ?

A T O M

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Asdasjghdgfjasjdfg
14 yaşındayım 1.87 boyunda ve 61 kiloyum normalde lisanslı basket oynuyorum ama korona ve canlı derslerden dolayı gidrmiyorum ve evde spor yapmak istiyorum google play de leap fitness groupun uygulamaları ile başlamayı düşünüyorum hedefim yağ oranı az şekilde kilo almak ve yavaştan kol , vücut çalışmak .

Xeraton

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Halil İbrahim Memiş
14 yaşındayım 1.87 boyunda ve 61 kiloyum normalde lisanslı basket oynuyorum ama korona ve canlı derslerden dolayı gidrmiyorum ve evde spor yapmak istiyorum google play de leap fitness groupun uygulamaları ile başlamayı düşünüyorum hedefim yağ oranı az şekilde kilo almak ve yavaştan kol , vücut çalışmak .
suanda senın ne kadar zayıf olabılecegını tahmın edıyorum eğer sende yiyip kilo almayanalrdaysan bırsey yapamazsın pek

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...
ben karantinadan dolayi sadece düz hareketler yapiyorum squat,mekik,dambıl kaldırma gibi

A T O M

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Asdasjghdgfjasjdfg
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ama çok fazla aman aman kaslı olma hedefim yok ztn bu yaşta saçma sadece fiziğim düzene girsin istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boyunuz baya iyiymiş maşşallah diyelim.
Teşekkür ederim 😀

suanda senın ne kadar zayıf olabılecegını tahmın edıyorum eğer sende yiyip kilo almayanalrdaysan bırsey yapamazsın pek
Alıyorum ama çok az maks 1 kilo alıyorum sonra veriyorum

A T O M

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Asdasjghdgfjasjdfg
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Xeraton

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Halil İbrahim Memiş
Ama çok fazla aman aman kaslı olma hedefim yok ztn bu yaşta saçma sadece fiziğim düzene girsin istiyorum

Teşekkür ederim 😀

Alıyorum ama çok az maks 1 kilo alıyorum sonra veriyorum
aynısı bendede var 184 boy 63 kgyım gece yatarken tam ekmek sucuk gomuyorum ama bırsey degısmıyor kahvaltıda tam ekmek tost yıyom yıne bırsey degısmıyor

A T O M

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Asdasjghdgfjasjdfg
aynısı bendede var 184 boy 63 kgyım gece yatarken tam ekmek sucuk gomuyorum ama bırsey degısmıyor kahvaltıda tam ekmek tost yıyom yıne bırsey degısmıyor
İşte bende en azından spor yapayım dengeleyim diyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Kilo almaya başla ve aşırı zorlamıyacak idmanlarla başla videoları çok var örnek öneri olarak ege fitness öneririm 4-5 aydır evde yapıyorum baya iyi oldum başka olarak ağırsağlam savaşcebesi alfa böyle kanallarda çok video var

Top Bottom