Neler Yeni

Spora başlıcam ilk ne ne yapmalıyım ?

A T O M

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Asdasjghdgfjasjdfg
Çubuk krakersin heralde
Maalesef 😭
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kilo almaya başla ve aşırı zorlamıyacak idmanlarla başla videoları çok var örnek öneri olarak ege fitness öneririm 4-5 aydır evde yapıyorum baya iyi oldum başka olarak ağırsağlam savaşcebesi alfa böyle kanallarda çok video var
Bakıyorum ztn onlar gaza getirdi yağ oranı az bir şekilde fiziğimin iyi olmasını istiyorum play store da ki leap fitness group uygulamaları iyi mi kullanmalımıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Maalesef 😭

Bakıyorum ztn onlar gaza getirdi yağ oranı az bir şekilde fiziğimin iyi olmasını istiyorum play store da ki leap fitness group uygulamaları iyi mi kullanmalımıyım
Kanka istersen yani bir ara yaz bana senlen konuşalım hedef filan olarak beslenme uyku idman filan

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Benimde boy 1.84 kilo 80
Spora ilk olarak beslenme düzeniyle başla.
Gece yatmadan önce tıkınma.
Meyvene sebzene proteinine dikkat et.
İlk birkaç ay kendini sporda aşırı zorlama proteini karşılayamazsan kas erimesi olur.
Bunların yanı sıra sadece fitness hareketleriyle sınırlı kalma.
Sadece o hareketleri yapman seni güçlenfirdiği gibi hantallaştırır.
O yüzden sürekli açma germe yap ve esnek ol.

A T O M

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Asdasjghdgfjasjdfg

Ben Rex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,182
İsim
Utku Tuncer
61 kiloysan önce protein ağırlıklı ağır beslenmeye bak

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
Maalesef 😭

Play store uygulamalari çöp yapacaksan baslangic agir saglam 5x5 ile başla fıstık ezmesi fındık ezmesi ye günde 5000 sağlıklı besinlerden kalori al sonra sporunu yap mis gibi hayatın olur bunların hepsini biliyorum fakat yapmasi zor geliyor sevdigin basketbolcunun mix'lerini izle gaza geliyorsun fazla bunu her gün yaparsan 3 ayda terminator bile olabilirsin

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
14 yaşındayım 1.87 boyunda ve 61 kiloyum normalde lisanslı basket oynuyorum ama korona ve canlı derslerden dolayı gidrmiyorum ve evde spor yapmak istiyorum google play de leap fitness groupun uygulamaları ile başlamayı düşünüyorum hedefim yağ oranı az şekilde kilo almak ve yavaştan kol , vücut çalışmak .
Söyle diyim yemek yiyip evde kilo alıyorsan yap alamıyorsan kendine ve parana yazık ha yok kesin yapicam dersen karbonhidrat tozu alicaksin

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
14 yaşında ne kadar yapabilşrim ki hem zaten hedefim çok kaslı olmak değil fiziğim yerine otursun yeter
O zaman kilo alsan biraz boyuna göre zayıflıktan normale dönersin o zaman normal mesela 1 gün çalış 1 gün dinlen ya da 2 gün çalış 1 gün dinlen ama kilo alsan iyi olur ben 1.70 im 65 kg yim

A T O M

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Asdasjghdgfjasjdfg
Play store uygulamalari çöp yapacaksan baslangic agir saglam 5x5 ile başla fıstık ezmesi fındık ezmesi ye günde 5000 sağlıklı besinlerden kalori al sonra sporunu yap mis gibi hayatın olur bunların hepsini biliyorum fakat yapmasi zor geliyor sevdigin basketbolcunun mix'lerini izle gaza geliyorsun fazla bunu her gün yaparsan 3 ayda terminator bile olabilirsin
İnşsllah olurum eğer başlarsam ve başarırsam kesinlikle sizle paylaşıcam ve en sevdiğim basketbolcu blake griffin ayı gibi adam en iyi fiziklerden birine sahip ve tabii ki de LEBRON

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Hayır karbonhidrat tüketmesi lazım.
Proteinle alakalı bir durum değil.
Karbonhidrat tüketse yeterli gibi en çok kilo aldıran besin zaten o ama mesela abur cubur şerbetli tatlı kızartma şeyler tüketip kilo almak yağ oluşturur 3 öğün yese ama sağlam ağır karbonhidratlı yese alır bence kilo

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
İnşsllah olurum eğer başlarsam ve başarırsam kesinlikle sizle paylaşıcam ve en sevdiğim basketbolcu blake griffin ayı gibi adam en iyi fiziklerden birine sahip ve tabii ki de LEBRON
Ben başarıyorum gibi eski halimden eser kalmadı istersen çalışırsan herşeyi başarırsın kanka yeter ki iste

Top Bottom