Spora Yeni Başladım Önerisi Olanlar Var Mı

aagr3siff

80+
Reaksiyon skoru
18
Bugün spora yazıldım ki sandığımdan fazla güçlüymüşüm,program istedim biraz absürt bir program çıkardı 3 günlük falan. Hafta içi full olucak şekilde bölge bölge " sırt omuz bacak" gibi program yazbilicek sporcu arkadaşlae yardım edebilir mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bugün spora yazıldım ki sandığımdan fazla güçlüymüşüm,program istedim biraz absürt bir program çıkardı 3 günlük falan. Hafta içi full olucak şekilde bölge bölge " sırt omuz bacak" gibi program yazbilicek sporcu arkadaşlae yardım edebilir mi?
Hafta sonları freeday olucak dershaneyle çakışmaması için.

Sana verilen programa uy. Oradaki eğitmenler seni daha iyi tanır. Her gün spor yapılmaz haftada 3 gün iyi. Hele ki başlangıç için.

Tavsiyem en az 3 ay devam et değişim görmek için.

pzt çrş cuma full body antrenman yapabilirsin çok faydalı olur tek bölge split antrenmanı profesyonel değilsen faydalı bulmuyorum,
kendi programım: pzt üst vücut, çarş bacak karın, cuma veya cmt full body ... Enerjine göre üç günün sonuna da karın ekleyebilirsin.

Senin için hazırlanan programa harfiyen uy.
1 Gün Kardiyo.
1 Ağırlık.
1 Gün İstirahat.
Verilen program'daki kardiyo ve ağırlığı da bu şekilde uygula.
Hem çabuk sıkılmazsın hem de vücudunu dinlendirerek miss gibi spor'unu yaparsın.

Şöyle ki yurtlu okuldayım ve iki ayım var spor salonuna yeni başladım yoksa branş geçmişim falan var.
Ayrıca okulum ufak bi salonuda vardı benchiydi dumbelliydi falan onlarla haftada 5 gün çalışabiliyordum.

Şöyle ki yurtlu okuldayım ve iki ayım var spor salonuna yeni başladım yoksa branş geçmişim falan var.
Ayrıca okulum ufak bi salonuda vardı benchiydi dumbelliydi falan onlarla haftada 5 gün çalışabiliyordum.
Günlük 20şer dakika kardiyo yazılmış zaten ama etki için 3 gün az gibi geldi bana kısa sürede biraz etkili olmasını bekliyorum çünkü.

Şimdi baktımda ekstra olarak bacak ve göğüs çalışmak istiyorum haftada 4 günlük bir plan uygun mu acaba?

Son düzenleme:
Geri