🔥 🔥 Sporculara özel 43 gram proteinli sporcu tatlısı!!

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
3,153
1641404222340.png

70gram Yulaf
250 ml Süt
1 Adet Muz
Yarım paket Kabartma Tozu
1 tatlı kaşığı bal
kakao tozu (renk ve kabarıklık için iyi)
(kullanmak isteyenler protein tozu kullanabilir +23 gram protein ekler. Protein tozsuz 20 gram civarıdır koyduğunuz yulaf ve süt miktarına göre artış veya azalış gösterir)
Hepsini Koyduktan Sonra Blender ile kabın içinde karıştırıp yulafları da parçalıyorsunuz
Yumuşak kıvam aldığında fırına atılmaya hazır
Fırında 185 Derece 12-16 dakika arası istediğiniz kıvamda alabilirsiniz
Sağlıklı sporlar dilerim..

Tarifi aldım ama asla yapmayacağım :kekw:

Adamsın abiiii yarın hemen deneyeceğim.

Güzele benziyor. Deneyeceğim teşekkürler.

Hocam içinin pişmemesi ıslak olması normal mi?
Dayanamayıp şimdi gece gece denedim de :D

Çok ıslak olmaması lazım yani böyle hafif sufle gibi.
Yani sufle kıvamında olduğunu zannetmiyorum. Annem bıçak soktu çekti sıvı. Annem fırını kapattı kendi ısısıyla da 10 dk pişsin dedi.

Bi de ben de 3 kase çıktı. 250 ml süt kullandım. Tabi kaseler küçük. Fırın sütlaç kasesi kahverengi.
23 gr 3 e bölündü :(

Hocam benim kilo almam lazım. Kilo aldırır mı bunu her gün yesem? Daha önce de yulafla yapılan karışımlar denedim ama ise yaramadı.

@FatihCevik hocam hiç güzel olmadı. Midem kalktı. Nerde hata yaptım?
IMG_20220105_233340.jpg

• Hahaha
Reaksiyonlar: baid
@FatihCevik hocam hiç güzel olmadı. Midem kalktı. Nerde hata yaptım?
Alıntıyı görüntüle
Bilemiyorum benim yaptığım gayet güzeldi. Zaten içinde kötü olabilecek bir malzeme yok. Şekersiz olduğu için sana öyle gelmiş olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam benim kilo almam lazım. Kilo aldırır mı bunu her gün yesem? Daha önce de yulafla yapılan karışımlar denedim ama ise yaramadı.
Bunu sürekli yiyemezsin o yüzden sana bunu öneriyorum kilo alma döneminde çok faydasını görmüştüm.

Bilemiyorum benim yaptığım gayet güzeldi. Zaten içinde kötü olabilecek bir malzeme yok. Şekersiz olduğu için sana öyle gelmiş olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu sürekli yiyemezsin o yüzden sana bunu öneriyorum kilo alma döneminde çok faydasını görmüştüm.

Hocam ben bunu da denedim 1 ay kadar düzenli olarak kullandım ama kilo alamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,556
Üyeler
185,762
Son üye
rm11
Geri