Neler Yeni

🔥 🔥 Sporculara özel 43 gram proteinli sporcu tatlısı!!

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bilemiyorum benim yaptığım gayet güzeldi. Zaten içinde kötü olabilecek bir malzeme yok. Şekersiz olduğu için sana öyle gelmiş olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu sürekli yiyemezsin o yüzden sana bunu öneriyorum kilo alma döneminde çok faydasını görmüştüm.

Ah siz sporcu ve şekersiz yaşamanız yok mu beni deli ediyor. Arnold şıvayzıbbosu da olsam şeker kullanacağım.

Arkadaşlar şekeeerrrrrrrrr de ekleyin!

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Hocam ben bunu da denedim 1 ay kadar düzenli olarak kullandım ama kilo alamadım.
Günlük alman gereken kalorin kaç ve bunun üstüne ne kadar çıkıyorsun? Günlük alman gereken kalorinin üstüne 500 kalori eklesen haftada 2 kilo almama şansın yok bilimsel olarak.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Günlük alman gereken kalorin kaç ve bunun üstüne ne kadar çıkıyorsun? Günlük alman gereken kalorinin üstüne 500 kalori eklesen haftada 1 kilo almama şansın yok bilimsel olarak.
Hocam ben bilime bakmam tokmak kafalı olduğum için. Bence birisi bana büyü yaptı ben o yüzden kilo alamıyorum yoksa bunları kullanınca kilo almama ihtimalim yok.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Hocam ben bilime bakmam tokmak kafalı olduğum için. Bence birisi bana büyü yaptı ben o yüzden kilo alamıyorum yoksa bunları kullanınca kilo almama ihtimalim yok.
Cici bebe + yulaf + süt + fıstık ezmesi shake yap iç biliyorum senin durumu arkadaşım da var 60 kilo çocuk yiyo yiyo hep aynı

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Yasin
Hocam 250 ml süt ve 70gr yulaftan 20 gram protein nasıl çıktı acaba??

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Top Bottom