🔥 🔥 Sporculara özel 43 gram proteinli sporcu tatlısı!!

Bilemiyorum benim yaptığım gayet güzeldi. Zaten içinde kötü olabilecek bir malzeme yok. Şekersiz olduğu için sana öyle gelmiş olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu sürekli yiyemezsin o yüzden sana bunu öneriyorum kilo alma döneminde çok faydasını görmüştüm.

Ah siz sporcu ve şekersiz yaşamanız yok mu beni deli ediyor. Arnold şıvayzıbbosu da olsam şeker kullanacağım.

Arkadaşlar şekeeerrrrrrrrr de ekleyin!

Hocam ben bunu da denedim 1 ay kadar düzenli olarak kullandım ama kilo alamadım.
Günlük alman gereken kalorin kaç ve bunun üstüne ne kadar çıkıyorsun? Günlük alman gereken kalorinin üstüne 500 kalori eklesen haftada 2 kilo almama şansın yok bilimsel olarak.

Günlük alman gereken kalorin kaç ve bunun üstüne ne kadar çıkıyorsun? Günlük alman gereken kalorinin üstüne 500 kalori eklesen haftada 1 kilo almama şansın yok bilimsel olarak.
Hocam ben bilime bakmam tokmak kafalı olduğum için. Bence birisi bana büyü yaptı ben o yüzden kilo alamıyorum yoksa bunları kullanınca kilo almama ihtimalim yok.

Hocam ben bilime bakmam tokmak kafalı olduğum için. Bence birisi bana büyü yaptı ben o yüzden kilo alamıyorum yoksa bunları kullanınca kilo almama ihtimalim yok.
Cici bebe + yulaf + süt + fıstık ezmesi shake yap iç biliyorum senin durumu arkadaşım da var 60 kilo çocuk yiyo yiyo hep aynı

Hocam 250 ml süt ve 70gr yulaftan 20 gram protein nasıl çıktı acaba??

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,458
Üyeler
185,732
Son üye
internettenparakazan
Geri