Sporda 4.ayi bitirdim, yorumlarmisiniz

ahmetkvrk

80+
Reaksiyon skoru
99
4.ayin sonuna geldim. Başlarken 66 kiloydum şuan 70, boyum 177. Yeme içme sıfir dikkat, önüme ne konursa o onu yiyorum, aburcubur şeker falan hala deli bibi tüketiyorum. Eylülden itibaren yemeye içmeye de dikkat edeceğim, creatin ve protein tozu alacağım.

Ekler

• 1000019158.webp
    1000019158.webp
    245.3 KB · Hit: 79
  • 1000019157.webp
    1000019157.webp
    225.5 KB · Hit: 78
  • 1000019159.webp
    1000019159.webp
    264.8 KB · Hit: 79
4.ayin sonuna geldim. Başlarken 66 kiloydum şuan 70, boyum 177. Yeme içme sıfir dikkat, önüme ne konursa o onu yiyorum, aburcubur şeker falan hala deli bibi tüketiyorum. Eylülden itibaren yemeye içmeye de dikkat edeceğim, creatin ve protein tozu alacağım.
Yeme içmeye dikkat etmemene rağmen temiz duruyorsun kanka çok yağlanmamışsın bel ince hala. Bende 4 aydır gidiyorum 63 lerden 70 e geldim biraz yağlanma oldu bende ama. Omuz ve biceps iyi duruyor. Bacak göğüs fotoğrafı falan yok ama spor geçmişin yoksa 4 ayda güzel gelişim bence. Creatin tavsiye ederim gelişimini hızlandıracaktır.

Hocam nasıl çalışıyorsun ve haftanın kaç günü kaç saat? Bende başlayacağim bu aralar tavsiye vs varsa sevinirim.

biraderim keşke bende de böyle genetik olsa on numara ilerlemişsin asla bozma

😂 kaçıncı 4.ay kardeşim?
İlk daha hocam devamı gelecek inşallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeme içmeye dikkat etmemene rağmen temiz duruyorsun kanka çok yağlanmamışsın bel ince hala. Bende 4 aydır gidiyorum 63 lerden 70 e geldim biraz yağlanma oldu bende ama. Omuz ve biceps iyi duruyor. Bacak göğüs fotoğrafı falan yok ama spor geçmişin yoksa 4 ayda güzel gelişim bence. Creatin tavsiye ederim gelişimini hızlandıracaktır.
Benim de yağ baya fazla, bel 82cm, orayı eriyebilirsem daha iyi olacak inşallah.

biraderim keşke bende de böyle genetik olsa on numara ilerlemişsin asla bozma
Genetigimi ben hiç begenmiuorum aslında 🥲🥲

İlk daha hocam devamı gelecek inşallah

Benim de yağ baya fazla, bel 82cm, orayı eriyebilirsem daha iyi olacak inşallah.

Genetigimi ben hiç begenmiuorum aslında 🥲🥲
82 iyi bu bel oranını koruyarak omzunu ve sırtını geliştirirsen daha V bir görünüm oluşur. kanatlara ve orta sırta biraz daha odaklanabilirsin biraz hacim eksikliği var onun dışında iyi duruyorsun. Gelişime açık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,781
Üyeler
184,346
Son üye
azosial
Geri