Neler Yeni

Sporda Terlemeyince Kendinizi Kötü Hissediyor Musunuz?

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,596
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
Ben spor salonunda ağır çalışıp terlemeyince gelişemeyecekmişim gibi hissediyorum sizde de öyle oluyo mu spor ve ter arasında bir bağ olmadığını bilmiyorum mental olarak kötü hissediyorum ayrıca agresif phonk playlistiniz var mı kulak kanatmalı

r4NG3r

80+ Silver
Ben spor salonunda ağır çalışıp terlemeyince gelişemeyecekmişim gibi hissediyorum sizde de öyle oluyo mu spor ve ter arasında bir bağ olmadığını bilmiyorum mental olarak kötü hissediyorum ayrıca agresif phonk playlistiniz var mı kulak kanatmalı
Yok neden öyle hissedeyim kasa yeterice hasar verdikten sonra terlemesen ne olur.

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
emir yapar
Gelişmemek ile ter bağsız demek daha doğru olur.

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Mustafa Yeşilyurt
1 ay spora gitmiştim kardiyo çalışıyordum nedense illa terlemem lazım isteği vardı

gurkn6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Gürkan Yıldırım
antrenman şiddetini artırırsan terlersin brom zaten. üst kiloları zorla farkı gör

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Kanka ona bakılırsa ben dün sırt yaptım ve öyle hafif de yapmadım. Hareketleri yaparken kaslardan gelen yanma hissi varken ben neden terleyip terleyemememe (fazla me oldu) bakayım ki? Hem bacak günleri hariç öyle tişörtümü ıslatacak kadar terlemiyorum.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Burak küçüksubaşı
Terlemedigim zaman demekki iyi yapamıyorum diyorum ama bazı insanların ter bezleriyle de alakalı olabiliyor ama ben çok terleyen birisiyim eğer terlemiyorsam iyi yapmıyorumdur.

reftemre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
emre sun
Yağ oranımı 38 lerden 8 e indirdim terleyeli uzun zaman oldu 2 kat sweatshirt giyip kardiyo yaparken bile artık terlemiyorum kişinin yağ oranına ve temposuna bağlı

Bergee

80+ Silver
Kanka yağ oranı ile alakalı bir şey bu. Ben 59 kiloyken 90 kilo olan kuzenim sırılsıklam oluyordu bende gram ter yoktu. Şimdi spor sayesinde 80 kiloyum ve bulk dönemlerinde deli gibi terliyorum :D Bol bol su da içmen lazım unutma günde en az 3 litre su içmelisin.

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,596
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
Kanka yağ oranı ile alakalı bir şey bu. Ben 59 kiloyken 90 kilo olan kuzenim sırılsıklam oluyordu bende gram ter yoktu. Şimdi spor sayesinde 80 kiloyum ve bulk dönemlerinde deli gibi terliyorum :D Bol bol su da içmen lazım unutma günde en az 3 litre su içmelisin.
Bende bulktayım 65-66 dan 75 e çıktım dört ayda deli gibi de su içiyorum sanırım bende bir sorun var

Bergee

80+ Silver
Bende bulktayım 65-66 dan 75 e çıktım dört ayda deli gibi de su içiyorum sanırım bende bir sorun var
O zaman ya programınız sizin için hafif kalıyor ya da ter bezlerinde bir sıkıntı olabilir.

Megan

80+ Silver
Ben de kendimi fazlasıyla zorladığım halde çalıştığım bölgede yanma olmuyorsa kendimi gelişmemiş hissediyorum :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,937
Üyeler
163,412
Son üye
achaw.exe
Top Bottom