Neler Yeni

Spordan sonra pirinç pilavı mı bulgur pilavı mı daha iyi

plerqw

80+
normalde spordan sonra yaklaşık 150 gram pirinç pilavı yiyorum haftada 4 kez yiyorum bunu bulgura çevirsem daha iyi mi olur yoksa devam edeyim mi pirinçten

bulgur daha yavaş sindirilir şişkoysan bulgur daha iyi ama bulgur yerine bence basmati pirinc
Mesaj otomatik birleştirildi:

bulgur buğday çünkü

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,848
İsim
Selim
normalde spordan sonra yaklaşık 150 gram pirinç pilavı yiyorum haftada 4 kez yiyorum bunu bulgura çevirsem daha iyi mi olur yoksa devam edeyim mi pirinçten
Yarışmaci değilsen takılma bunlara ikisinin de kendince avantajlari var pirinç çabuk sindirilir insülin indeksi yüksek bu yüzden enerji sağlar. Bulgur ise insülin indeksi daha düşük ve daha yavaş sindirilir bu yüzden spordan önce ya da sonrası için değil de akşam yemeniz daha faydalı olur

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Arif
Evde ne pişerse onu ye. Büyük hedeflerin yoksa böyle şeylere takılmana da gerek yok.

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Göktuğ Demircan
basmati pirinç iyi hoşta tadı çok yavan ya bizim arkadaş bayadır spora gidiyor o okula getiriyordu arada bi deneyeyim dedim çok tatsız tuzsuz anlamsız bir şey gerçi çocuk ne doğru düzgün tuz koyuyor ne de yağ

Top Bottom