Neler Yeni

Spotify Discord'da Görünmüyor!?

verctoisgonnaback

80+ Bronze
Normalde Spotify'da bir şeyler dinlerken Discord'da "Spotify Dinliyor" diye görünürdü fakat şuan görünmüyor, çözümü nedir?

şahin doğan

80+ Platinum
Çevrimiçi misin ?

Armi3067

80+ Bronze
2-3 hafta öncede öyle bir sorun vardı, tekrar düzeltirler dünyanın sonu değil ya. bazı kullanıcılarda gözüküyor bazılarında ben dahil gözükmüyor.

Sdza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Ahmet Yasin
İlgilendiği Kategoriler
ASUS DUAL RX 6600 8GB - İNTEL CORE İ5 11400F - H510M-EPCle 4.0 - CORSAİR 8+8(3200Mhz) Cl16 - Corsair CV650 650W 80+ Bronze
Telefondaysan gözükmez pcde normalde gozukmesi gerekiyor. Olmazssa spotify baglantisini kaldir en bastan ekle

verctoisgonnaback

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Discord-Spotify bağlantısını kestim ve tekrar bağladım(en az 5 defa). Discord'u kapatıp açtım. Bilgisayarı yeniden başlattım fakat hiçbiri işe yaramadı.

Armi3067

80+ Bronze
Discord-Spotify bağlantısını kestim ve tekrar bağladım(en az 5 defa). Discord'u kapatıp açtım. Bilgisayarı yeniden başlattım fakat hiçbiri işe yaramadı.
alakası yok onunla
Mesaj otomatik birleştirildi:

telefonda da gözüküyor spotify uygulaması üzerinden bir ayarın açılması lazım sadece.

Armi3067

80+ Bronze
Peki, ne yapmam gerekiyor?
hiçbir şey, kendi kendine discord veya spotifydan kaynaklı sorunsa düzeliyor zaten.

hiçbir şey, kendi kendine discord veya spotifydan kaynaklı sorunsa düzeliyor zaten.
benim dinlerken şarkının yarısında durduk yere gitti gelmesini bekliyorum yani niye bu kadar endişelisinki altı üstü müzik dinleme aktivite paylaşımı yani

verctoisgonnaback

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benim dinlerken şarkının yarısında durduk yere gitti gelmesini bekliyorum yani niye bu kadar endişelisinki altı üstü müzik dinleme aktivite paylaşımı yani
Hayır, endişeli falan değilim, sadece ilk defa böyle bir şey yaşadığım için şaşırdım, yardımın için teşekkürler.

Aelfwig

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Semih Yıldırım
Hayır, endişeli falan değilim, sadece ilk defa böyle bir şey yaşadığım için şaşırdım, yardımın için teşekkürler.
Konuna gelip çözüm olmadığı halde sadece yazmak için yazan arkadaşları görünce başıma ağrılar girdi. Neyse, ben sana çözüm yolunu anlatayım. Bundan 2 versiyon önce de Spotify'da bahsettiğin üzere sorun vardı. Discord çalınan müziği algılamıyordu ya da Spotify ilk başladığı andan itibaren çaldığın ilk şarkıyı algılıyor, sonrasını devam ettiremiyordu. Bu bir önceki versiyonda düzeltildi, en son gelen versiyonda ise tekrar bozuldu. Şarkıyı ilk açılışta bile algılamıyor. Yani sorun sende değil veya arkadaşların zaten açık olduğu halde tekrar aç dediği ayarlarda da değil.

Önceki sürüm olan "Spotify 1.1.93.896.g3ae3b4f3" versiyonunu kullan. Burada sorun yok. Senin için offline installer linkini de bırakayım. Bu arada bunu kurmadan önce sende zaten yüklü olan Spotify'ı kaldırmayı unutma. Benim verdiğim versiyonu da kurmadan önce Spotify'ın kendini otomatik güncelleştirmesini engellemeyi unutma. Onun yolunu da yazacağım.

Spotify 1.1.93.896.g3ae3b4f3 indirmek için buraya tıklayabilirsin.

Spotify'da otomatik güncellemeyi kapatmak için yazdığım önceki 2 yol da çalışmıyor artık. Mesajımı editledim. Şu an için bu yolu kullanıyorum.

Son düzenleme:

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Normalde Spotify'da bir şeyler dinlerken Discord'da "Spotify Dinliyor" diye görünürdü fakat şuan görünmüyor, çözümü nedir?
aynı sorun bende de vardı önce %appdata% ile spotify ve discordu sil
işe yaramassa önce telefondan spotifya bağlan bilgisayarın da açık şekildeyken cihaz değiştir düzelir

verctoisgonnaback

80+ Bronze
Konuna gelip çözüm olmadığı halde sadece yazmak için yazan arkadaşları görünce başıma ağrılar girdi. Neyse, ben sana çözüm yolunu anlatayım. Bundan 2 versiyon önce de Spotify'da bahsettiğin üzere sorun vardı. Discord çalınan müziği algılamıyordu ya da Spotify ilk başladığı andan itibaren çaldığın ilk şarkıyı algılıyor, sonrasını devam ettiremiyordu. Bu bir önceki versiyonda düzeltildi, en son gelen versiyonda ise tekrar bozuldu. Şarkıyı ilk açılışta bile algılamıyor. Yani sorun sende değil veya arkadaşların zaten açık olduğu halde tekrar aç dediği ayarlarda da değil.

Önceki sürüm olan "Spotify 1.1.93.896.g3ae3b4f3" versiyonunu kullan. Burada sorun yok. Senin için offline installer linkini de bırakayım. Bu arada bunu kurmadan önce sende zaten yüklü olan Spotify'ı kaldırmayı unutma. Benim verdiğim versiyonu da kurmadan önce Spotify'ın kendini otomatik güncelleştirmesini engellemeyi unutma. Onun yolunu da yazacağım.

Spotify 1.1.93.896.g3ae3b4f3 indirmek için buraya tıklayabilirsin.

Spotify'da otomatik güncellemeyi kapatmak için yazdığım önceki 2 yol da çalışmıyor artık. Mesajımı editledim. Şu an için bu yolu kullanıyorum.

aynı sorun bende de vardı önce %appdata% ile spotify ve discordu sil
işe yaramassa önce telefondan spotifya bağlan bilgisayarın da açık şekildeyken cihaz değiştir düzelir
Yardımlarınız için teşekkürler, Aelfwig adlı arkadaşın attığı videodaki çözümü yaparken videodaki kişinin Spotify'ı tarayıcıdan indirdiğini anladım (Local dosyasında Spotify bulunmadığı için böyle bir sonuca vardım.) ve bende Microsoft Store'da önceden yüklü olduğu için onu kaldırıp web sitesinden indirdim. Ardından sorunum çözüldü, sanırım Microsoft Store'daki Spotify ile ilgili bir sıkıntı var. Hepinize teşekkür ederim.

Belki Microsoft üzerinden tekrar indirseydim öyle de düzelirdi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,052
Üyeler
165,926
Son üye
salih9900
Top Bottom