verctoisgonnaback
80+ Bronze
Normalde Spotify'da bir şeyler dinlerken Discord'da "Spotify Dinliyor" diye görünürdü fakat şuan görünmüyor, çözümü nedir?
alakası yok onunlaDiscord-Spotify bağlantısını kestim ve tekrar bağladım(en az 5 defa). Discord'u kapatıp açtım. Bilgisayarı yeniden başlattım fakat hiçbiri işe yaramadı.
telefonda da gözüküyor spotify uygulaması üzerinden bir ayarın açılması lazım sadece.Discord-Spotify bağlantısını kestim ve tekrar bağladım(en az 5 defa). Discord'u kapatıp açtım. Bilgisayarı yeniden başlattım fakat hiçbiri işe yaramadı.
hiçbir şey, kendi kendine discord veya spotifydan kaynaklı sorunsa düzeliyor zaten.Peki, ne yapmam gerekiyor?
benim dinlerken şarkının yarısında durduk yere gitti gelmesini bekliyorum yani niye bu kadar endişelisinki altı üstü müzik dinleme aktivite paylaşımı yanihiçbir şey, kendi kendine discord veya spotifydan kaynaklı sorunsa düzeliyor zaten.
Hayır, endişeli falan değilim, sadece ilk defa böyle bir şey yaşadığım için şaşırdım, yardımın için teşekkürler.benim dinlerken şarkının yarısında durduk yere gitti gelmesini bekliyorum yani niye bu kadar endişelisinki altı üstü müzik dinleme aktivite paylaşımı yani
Konuna gelip çözüm olmadığı halde sadece yazmak için yazan arkadaşları görünce başıma ağrılar girdi. Neyse, ben sana çözüm yolunu anlatayım. Bundan 2 versiyon önce de Spotify'da bahsettiğin üzere sorun vardı. Discord çalınan müziği algılamıyordu ya da Spotify ilk başladığı andan itibaren çaldığın ilk şarkıyı algılıyor, sonrasını devam ettiremiyordu. Bu bir önceki versiyonda düzeltildi, en son gelen versiyonda ise tekrar bozuldu. Şarkıyı ilk açılışta bile algılamıyor. Yani sorun sende değil veya arkadaşların zaten açık olduğu halde tekrar aç dediği ayarlarda da değil.Hayır, endişeli falan değilim, sadece ilk defa böyle bir şey yaşadığım için şaşırdım, yardımın için teşekkürler.
aynı sorun bende de vardı önce %appdata% ile spotify ve discordu silNormalde Spotify'da bir şeyler dinlerken Discord'da "Spotify Dinliyor" diye görünürdü fakat şuan görünmüyor, çözümü nedir?
Konuna gelip çözüm olmadığı halde sadece yazmak için yazan arkadaşları görünce başıma ağrılar girdi. Neyse, ben sana çözüm yolunu anlatayım. Bundan 2 versiyon önce de Spotify'da bahsettiğin üzere sorun vardı. Discord çalınan müziği algılamıyordu ya da Spotify ilk başladığı andan itibaren çaldığın ilk şarkıyı algılıyor, sonrasını devam ettiremiyordu. Bu bir önceki versiyonda düzeltildi, en son gelen versiyonda ise tekrar bozuldu. Şarkıyı ilk açılışta bile algılamıyor. Yani sorun sende değil veya arkadaşların zaten açık olduğu halde tekrar aç dediği ayarlarda da değil.
Önceki sürüm olan "Spotify 1.1.93.896.g3ae3b4f3" versiyonunu kullan. Burada sorun yok. Senin için offline installer linkini de bırakayım. Bu arada bunu kurmadan önce sende zaten yüklü olan Spotify'ı kaldırmayı unutma. Benim verdiğim versiyonu da kurmadan önce Spotify'ın kendini otomatik güncelleştirmesini engellemeyi unutma. Onun yolunu da yazacağım.
Spotify 1.1.93.896.g3ae3b4f3 indirmek için buraya tıklayabilirsin.
Spotify'da otomatik güncellemeyi kapatmak için yazdığım önceki 2 yol da çalışmıyor artık. Mesajımı editledim. Şu an için bu yolu kullanıyorum.
Yardımlarınız için teşekkürler, Aelfwig adlı arkadaşın attığı videodaki çözümü yaparken videodaki kişinin Spotify'ı tarayıcıdan indirdiğini anladım (Local dosyasında Spotify bulunmadığı için böyle bir sonuca vardım.) ve bende Microsoft Store'da önceden yüklü olduğu için onu kaldırıp web sitesinden indirdim. Ardından sorunum çözüldü, sanırım Microsoft Store'daki Spotify ile ilgili bir sıkıntı var. Hepinize teşekkür ederim.aynı sorun bende de vardı önce %appdata% ile spotify ve discordu sil
işe yaramassa önce telefondan spotifya bağlan bilgisayarın da açık şekildeyken cihaz değiştir düzelir