Evil Belief
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 10
Bu haldeyim
OlmuyorBuraya oturum açmanız gerekiyor galiba.Oturum aç - Spotify
www.spotify.com
Katılıyorum.Papara'nın verdiği cashback ile aylık 9 TL gibi makul bir fiyata geliyor.İsterlerse para versinler. Onurum için Tiktok'a yine üye olmam.
bendeReklam dinlerim yinede tiktok hesabı açmam
Tiktok ödüller tam olarak nerede?Çoktan almıştık hocam, yine de yararlı konu kaçırılmayacak fırsat
Profile gir sol üstte müzik notası gibi bir işaret var orada.Tiktok ödüller tam olarak nerede?
Bu zaten olan bir şey boşuna Tiktok hesabı açmayın. İlk defa premium alanlara özelmiş. Zaten premium 3 ay denemesi var Spotify'da.Hala yapamayan arkadaşlar varsa profil sekmesinde oraya girip kodun altındaki 3 ay premium kullan sekmesine tıklayıp giriş yapsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Profile gir sol üstte müzik notası gibi bir işaret var orada.
Yeni mail açma vaktiArkadaşlar hızlıca yetiştirmek için konuyu direk bıraktım şimdiden hayırlı olsun.
TikTok uygulamasına giriş yaptıktan sonra profil sayfasına erişmeniz gerekiyor. Daha sonra da "TikTok Ödüller" bölümüne girerek Spotify araması yaparsanız, size özel bir kod oluşturulduğunu göreceksiniz. Bu kodu Spotify'daki ilgili bölüme girerek, üç ay boyunca Spotify Premium'u kullanmaya başlayabilirsiniz
Nereye açacağımı bilemedim modlar düzeltirse sevinirim.
Spotify Premium, TikTok Kullanıcılarına 3 Ay Ücretsiz
TikTok, Spotify'la yaptığı bir iş birliği kapsamında aralarında Türkiye'nin de olduğu 7 ülkede, kullanıcıların yüzünü güldürecek bir kampanya başlattı.www.webtekno.com