🔥İndirim Spotify Premium, TikTok Kullanıcılarına 3 Ay Ücretsiz

Çoktan almıştık hocam, yine de yararlı konu kaçırılmayacak fırsat :)
Bende duştaydım teli açtım gördüm eğer konu açılsa anasayfa da çıkardı dedim açtım :3
You are speed

Arkadaşlar hızlıca yetiştirmek için konuyu direk bıraktım şimdiden hayırlı olsun.
TikTok uygulamasına giriş yaptıktan sonra profil sayfasına erişmeniz gerekiyor. Daha sonra da "TikTok Ödüller" bölümüne girerek Spotify araması yaparsanız, size özel bir kod oluşturulduğunu göreceksiniz. Bu kodu Spotify'daki ilgili bölüme girerek, üç ay boyunca Spotify Premium'u kullanmaya başlayabilirsiniz
Nereye açacağımı bilemedim modlar düzeltirse sevinirim.
İsterlerse para versinler. Onurum için Tiktok'a yine üye olmam.

Hiçbir güç o uygulamayı indirtemez bana. 1 yıllık gamepas verirse tiktok bir düşünürüm ama.

O Verdiği kodu spotifya nasıl yazıcaz nasıl aktif edeceğiz

GamePass verseydi direk yüklerdim diğer türlü pek bir anlamı yok bence.
Ticaret yapacaklar yine :(
Ben spotify'ı papara ile kullandığımdan cashback ile akıyordu 1-2 aydır kullanmıyorum.

Kodu nereye giricez ?

Ben uygulamayı indirdim kayıt oldum şimdi nereye giricem?

Ben bulamadım tiktok ödüller yerini. Nerde bu meret?

Arkadaşlar hızlıca yetiştirmek için konuyu direk bıraktım şimdiden hayırlı olsun.
TikTok uygulamasına giriş yaptıktan sonra profil sayfasına erişmeniz gerekiyor. Daha sonra da "TikTok Ödüller" bölümüne girerek Spotify araması yaparsanız, size özel bir kod oluşturulduğunu göreceksiniz. Bu kodu Spotify'daki ilgili bölüme girerek, üç ay boyunca Spotify Premium'u kullanmaya başlayabilirsiniz
Nereye açacağımı bilemedim modlar düzeltirse sevinirim.
Aylık 9 lira veririm yine de tiktok yüklemem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,649
Üyeler
184,660
Son üye
Laz.
Geri