tüm şarkıları premium un varsa indirirsin.benim playlistlerim var mesela direk indirme tuşuna basıyorum playlist dekiler iniyor.arkadaşlar evden bir süre uzağım internetimde olmayacak spotifyda ki mevcut tum şarkıları indirebilir miyim aklıma hiçbir şarkı gelmıyor indirebileceğim bende böyle bir şey düşündüm
Beğenilen listesinde varsa direkt indirme butonuna bas. Hepsini indiriyorevet premium var spotifyın en dipteki şarkıları bile indirmek istiyorum kısaca nasıl yaparim acaba
Spotify da 35 milyondan fazla şarkı var. Tarzın hangisiyse ona göre playlistlere bakıp indirmek gerek.evet premium var spotifyın en dipteki şarkıları bile indirmek istiyorum kısaca nasıl yaparim acaba
Milyonlarca şarkı var hepsini indirmeye değmez ve yetmez.arkadaşlar evden bir süre uzağım internetimde olmayacak spotifyda ki mevcut tum şarkıları indirebilir miyim aklıma hiçbir şarkı gelmıyor indirebileceğim bende böyle bir şey düşündüm
Anlık kulaklarım kanıyor.Milyonlarca şarkı var hepsini indirmeye değmez ve yetmez.
Bunun gibi saçma şeyler de var mesela
Anlık kulaklarım kanıyor.
Napalım bunu gibileri TR'de çok