TheKai 80+ Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 26 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Hakan Şahin 8 Mart 2024 #1 Merhaba YouTube da falan hoşuma gidiyordu sizce bu oyun hala alınır mı kış indiriminde %50 indirime girmiş 11 dolar civarı oluyor değer mi?
Merhaba YouTube da falan hoşuma gidiyordu sizce bu oyun hala alınır mı kış indiriminde %50 indirime girmiş 11 dolar civarı oluyor değer mi?
Sirius Blackw 80+ Silver Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4,465 Dahası Reaksiyon skoru 3,563 Konum Azkaban İsim Patiayak Discord LAOZİN#0758 8 Mart 2024 #2 Sabırlıysan değer yani kısaca oynamayı bileceksin bam güm değil oyun. Mesaj otomatik birleştirildi: 8 Mart 2024 Takım iletişimi de önemli
Sabırlıysan değer yani kısaca oynamayı bileceksin bam güm değil oyun. Mesaj otomatik birleştirildi: 8 Mart 2024 Takım iletişimi de önemli
TheKai 80+ Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 26 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Hakan Şahin 8 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Sirius Blackw yazmış: Sabırlıysan değer yani kısaca oynamayı bileceksin bam güm değil oyun. Mesaj otomatik birleştirildi: 8 Mart 2024 Takım iletişimi de önemli Devamı için tıklayın... Yeterince sabırlı olduğumu düşünüyorum.
Sirius Blackw yazmış: Sabırlıysan değer yani kısaca oynamayı bileceksin bam güm değil oyun. Mesaj otomatik birleştirildi: 8 Mart 2024 Takım iletişimi de önemli Devamı için tıklayın... Yeterince sabırlı olduğumu düşünüyorum.
Sirius Blackw 80+ Silver Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4,465 Dahası Reaksiyon skoru 3,563 Konum Azkaban İsim Patiayak Discord LAOZİN#0758 8 Mart 2024 #4 TheKai yazmış: Yeterince sabırlı olduğumu düşünüyorum. Devamı için tıklayın... Al o zaman.Kendini test etmek istiyorsan project reality oynayabilirsin bf2 modudue kendisi şuan ayrı oyun olarak oynanıyor squadın yapımcılarından.
TheKai yazmış: Yeterince sabırlı olduğumu düşünüyorum. Devamı için tıklayın... Al o zaman.Kendini test etmek istiyorsan project reality oynayabilirsin bf2 modudue kendisi şuan ayrı oyun olarak oynanıyor squadın yapımcılarından.