bu hatayı almadan önce bios ekran kartı veya windows güncellemesi yaptınızmı?Arkadaşlar hatayı alalı 1 hafta oldu ve ben bulamadım bundan önceki konuyla kimse ilgilenmedi bir kaç kişi dışında lütfen daha önce karşılaşanlar yardım etsin bıkmış durumdayım.
Hayır yapmamıştim ama hata olduktan sonra windowsu tekrar kurdum açıldı driverleri yuklerken yine gittibu hatayı almadan önce bios ekran kartı veya windows güncellemesi yaptınızmı?
Deneyeceğim saolunDenediniz mi?
arkadaşlar cmd ile yapıyorum 98de kalıyor powershell ile yapıyorum böyle hata veriyor sanırım bozuk dosyalar var windowsu uptade edince yada ekran kartı driveri falan yükleyince bilgisayar siyah ekran olacak hiçbirşey yapmıyorum o yüzden başka çaresi varmıdırArkadaşlar hatayı alalı 1 hafta oldu ve ben bulamadım bundan önceki konuyla kimse ilgilenmedi bir kaç kişi dışında lütfen daha önce karşılaşanlar yardım etsin bıkmış durumdayım.
Attığım video işe yaramadı mı?arkadaşlar cmd ile yapıyorum 98de kalıyor powershell ile yapıyorum böyle hata veriyor sanırım bozuk dosyalar var windowsu uptade edince yada ekran kartı driveri falan yükleyince bilgisayar siyah ekran olacak hiçbirşey yapmıyorum o yüzden başka çaresi varmıdır
Yaramadı malesef hocamAttığım video işe yaramadı mı?