Mechanist
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,749
Peki hocam uygun sıcaklık nedir ? bende şimdi baktım benim SSD 36 derece diyor.Dostum o sıcaklık çok fazla.
CrystalDiskMark indirip sonucu buraya atar mısın?
Peki hocam uygun sıcaklık nedir ? bende şimdi baktım benim SSD 36 derece diyor.Dostum o sıcaklık çok fazla.
normal kankam senin SSD'n.Peki hocam uygun sıcaklık nedir ? bende şimdi baktım benim SSD 36 derece diyor.
Her M2 SSD'den SDD'ye değişir ama ortalama 65 dereceyi geçmemeli.Peki hocam uygun sıcaklık nedir ? bende şimdi baktım benim SSD 36 derece diyor.
Knka senin işi itfaiye çözerArkadaşımın MSİ laptop mevcut. Bilgisayarın parçalarının ısısı normal derecelerde. Knight online oynuyorken
İ7670HQ İşlemci 60 derece
GTX 950M Ekran kartı 60 derece
XPG Spectrix S40G. SSD 90-91-94-95 dereceleri gördü. El değmiyordu. Malesef benim bir fikrim yok ve arkadaşıma yardımcı olamadım. Sizlerden fikir almak istedim. Öncelikle sorun ne olabilir ?
Laptop için SSD soğutucu falan oluyormuş. Bizim laptopa olmayabilir bilmiyoruz. Nasıl öğreniriz ?
Laptop için SSD soğutucu nereden alabiliriz ? Link vs de paylaşabilirsiniz? Sorun tam olarak ne olabilir?
herkese teşekkürler iyi günler dilerim
Dostum o sıcaklık çok fazla.
verileri paylaştım bir inceler misin broBoşuna S40G sorunlu demiyoruz. Garantiye göndermende fayda var, üstündeki "Işıqlı mışıqlı" plastiği olduğundan soğutucu takamassın.
Hocam benim SSD SU650 modeli şimdi bu modeli kronik sorunlu mu ? eğer öyleyse sorunu nedir ? çünkü ben karşılaşmadım galiba sorunlanormal kankam senin SSD'n.
olum dalga geçme ya çözüm bulamadık ajhsfakjsdfKnka senin işi itfaiye çözer![]()
son paylaşımda diskmark sonuçlarını ve sıcaklıgını paylaştım inceleyebilir misin hocamSSD sağlık durumu nedir bi de ?
Bilmiyorum knka yanlış bilgi de vermek istiyorum kimya bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa daha iyi olurolum dalga geçme ya çözüm bulamadık ajhsfakjsdf
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
son paylaşımda diskmark sonuçlarını ve sıcaklıgını paylaştım inceleyebilir misin hocam