Neler Yeni

SSD alırken uygunluğunu kontrol etmem gereken şeyler var mı?

Razzzhen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alperen Balta
İyi akşamlar. Pc de harddisk sürekli gidiyor geliyor kablosunu takıp tekrar çalıştırarak kullanabiliyorum bunun çözümü var mı ve bu sebeple SSD almak istiyorum zaten hali hazırda 1 tane SSD var bilgisayarda ancak dolu ve 2. SSD takabiliyor muyum ve almam gerekirken dikkate edeceğim husus varmı kafama göre herhangi bir ssd iş görür mü? Anakartın 1 slot yuvası boş ve ona ram takacağım ssd nin slot yuvasına takılmıyor değil mi kafam karıştı anlamıyorum bilgisayardan pek

Shourd

80+ Gold
İyi akşamlar. Pc de harddisk sürekli gidiyor geliyor kablosunu takıp tekrar çalıştırarak kullanabiliyorum bunun çözümü var mı ve bu sebeple SSD almak istiyorum zaten hali hazırda 1 tane SSD var bilgisayarda ancak dolu ve 2. SSD takabiliyor muyum ve almam gerekirken dikkate edeceğim husus varmı kafama göre herhangi bir ssd iş görür mü? Anakartın 1 slot yuvası boş ve ona ram takacağım ssd nin slot yuvasına takılmıyor değil mi kafam karıştı anlamıyorum bilgisayardan pek
anakartın nedir alıcağın ssdi nedir at bakalım

Razzzhen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alperen Balta
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anakartın nedir alıcağın ssdi nedir at bakalım
ASUS Prime B550M-K 2 .el aldım bilgisayarcıdan geçen sene ssd daha belirlemedim bakınıyorum ama hangi marka iyidir ve hangisi ekonomik onu araştırıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

224 mu o civarda Kingston SSD takılı harddisk harici HD gitti gidicek gidip geliyor kendisi 2. SSD takabiliyor isem çok iyi olacak her halükarda yeter ama takamıyorsam 1 TB almam gerekebilir

A320M

80+
Anakartına 4 adet Sata3 Ssd ve 2 adet m.2 ssd takabiliyorsun. Sata3 Ssd ve M.2 ssd ler neredeyse aynı fiyata satılıyor. M.2 ssd lere öncelikle bakabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,906
Üyeler
161,357
Son üye
Halilvural27
Top Bottom