ASUS PRIME H610M-K 3200MHz DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI D-Sub mATXAnakartını söyle önerelim kardeşim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kingston Fury Renegade SFYRS/2000G PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston Fury Renegade SFYRS/2000G PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Kingston Fury Renegade SFYRS/2000G PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
SSD yoksa HDD mantıklı olmaz.ASUS PRIME H610M-K 3200MHz DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI D-Sub mATX
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Çağdaş Alkan @n0 thinq
peki hdd almak istesem https://www.itopya.com/wd-2tb-blue-256mb-7200rpm-35-sata-30-harddisk_u14910 bu ne kadar mantıklı olur
Hocam kendi bürosu olan tanıdıklarım var onlar iş bilgisayarı alırken Samsung dan vazgeçmiyorlardı fakat fiyatları yüksek Kingston ssd leri güzel diye biliyorum onlar sanırım biraz daha ucuz eğer çok profesyonel olanda kullanmayacaksan Kingston bence olabilir ben 3 senedir Toshiba kullanıyorum sanırım şuan başka bir isimle satılıyor bir sıkıntı görmedim ilk günkü hızında fiyatı da uygun diğerlerine göre burada ana kıstas bütçede sorun yoksa Samsung u alabilirsin kendi fikrimce M2 al ama1-2TB ssd almak istiyorum bütçede sorun yok herhangi bir ssdyi alsam sorun olur mu yoksa sistemime özel ssd mantığı var mı? önerilere açığım
1-2TB ssd almak istiyorum bütçede sorun yok herhangi bir ssdyi alsam sorun olur mu yoksa sistemime özel ssd mantığı var mı? önerilere açığım
Hocam hdd depolama için mantıklı olur hızlı açılması şart olmayan oyunları fotoğrafları belgeleri hdd de depolayabilirsin ama hızlı açılan oyunlarda ssd en mantıklısı örneğin Pubgpeki hdd almak istesem
bu(1) ve bu(2) neden bu kadar ucuz peki?Hocam kendi bürosu olan tanıdıklarım var onlar iş bilgisayarı alırken Samsung dan vazgeçmiyorlardı fakat fiyatları yüksek Kingston ssd leri güzel diye biliyorum onlar sanırım biraz daha ucuz eğer çok profesyonel olanda kullanmayacaksan Kingston bence olabilir ben 3 senedir Toshiba kullanıyorum sanırım şuan başka bir isimle satılıyor bir sıkıntı görmedim ilk günkü hızında fiyatı da uygun diğerlerine göre burada ana kıstas bütçede sorun yoksa Samsung u alabilirsin kendi fikrimce M2 al ama
bu markayi ilk defa duydum guvenebilir miyim?Netac NV7000 NT01NV7000-2T0-E4X 2TB 7200-6800MB/s M.2 SSD Sabit Disk | En Uygun Fiyata GarajOnline'da | Hafta içi 16:00'ya Kadar Aynı Gün Kargo, Depo Teslim Seçeneği
Netac NV7000 NT01NV7000-2T0-E4X 2TB 7200-6800MB/s M.2 SSD Sabit Disk - 2 Yıl Garantili Sıfır Ürünwww.garajonline.com.tr
@Ckribrahim öneriyordu aşırı sağlam bir ssd DRAM+Soğutma bloğu var okuma yazma hızları sağlam
Hocam hdd lerde daha çok büyük şirketlerin kullandığı özel seriler var daha uzun ömürlü daha güvenli gibi yanlış bilmiyorsam wd purple olanlar bahsettiğim kategoride sen yine de araştır Seagate WD gibi markalar güzel markalardır tavsiye edilebilir
Attığı sdd yi bilmiyorum fakat soğutma bloğu olması gayet iyi çünkü attığın anakartta ekran kartı ile ssd birbirine çok yakın ekran kartları da çok yüksek sıcaklıklara çıkabiliyor bu da ssd nin ısınmasını de yavaşlamasına sebep veriyor özellikle de ekran kartın yüksek sıcaklıklarda çalışıyorsa soğutucu bloklu bir ssd almak mantıklıöneriyordu aşırı sağlam bir ssd DRAM+Soğutma bloğu var okuma yazma hızları sağlam
Dostum bir de ne için kullanacağın çok önemli iş için kullanacaksan büyük alanlı projeleri render alıyorsan evet ssd almak mantıklı fakat normal kullanıcı isen bence hdd al kendim şuan sadece 500 gb ssd kullanıyorum ama alacak olsam hdd alırım çünkü genellikle bilgisayardan %90 oyun oynuyorum yüksek okuma hızı gerektiren oyunlar için de 500 gb ssd bence sana yeterli olur 1 tb ssd almak yerine 4 tb hdd almak benim gibi kullanıcı isen daha mantıklıpeki hdd almak istesem https://www.itopya.com/wd-2tb-blue-256mb-7200rpm-35-sata-30-harddisk_u14910 bu ne kadar mantıklı olur