Neler Yeni

Ssd alsam beni ne kadar idare eder

Mepotant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mehmet
ssd alsam disk sorunu çözülür herhalde iyi bir pc değil biliyorum ama idare eder mi? beni valorant oynardım eskiden birde donT starve together felan

Ekler

• Sistem bilsisi.png
    Sistem bilsisi.png
    18.6 KB · Hit: 68
  • Sistem bilsisi 2.png
    Sistem bilsisi 2.png
    18.2 KB · Hit: 69

Erimtan

80+ Bronze
Ssd fpsini arttırmaz hocam maalesef.

xxsay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
mert
ssd alsam disk sorunu çözülür herhalde iyi bir pc değil biliyorum ama idare eder mi? beni valorant oynardım eskiden birde donT starve together felan
oyunları daha hızlı açarsın sistem daha hızlı çalışır ancak fps tamamen aynı olur

Mepotant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ssd fpsini arttırmaz hocam maalesef.
fps arttırması için değil şuan hdd var ve çok kasıyor 100 de 100 kullanıyor sadece o oyunları daha rahat oynamak için ve benı idare eder mi? onu merak ediyorm

xxsay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
mert
fps arttırması için değil şuan hdd var ve çok kasıyor 100 de 100 kullanıyor sadece o oyunları daha rahat oynamak için ve benı idare eder mi? onu merak ediyorm
ssd alırsan daha iyi olur hdd den ne kadar gider derken ne demek istiyorsun

Mepotant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mehmet
kanka yani kendin bilirsin ben mesela 120gb alicam . Ama sen diyorsan ben sonrada bu ssdyi kullanicam o zaman 480gb lik bir sey al gelecekteki pc ne takarsin
bu pc ye 480 gb ssd almak istemiyorum (fiyatlarından dolayı) ama 120 gb da windows+oyunlarıma yetmeyebiliri ondan da korkuyorum alsam da ssd yeni pc için depolama amaçlı kullanırım

Top Bottom