Neler Yeni

Ssd bazen sistemi windows logosuyla açiyor

Americano

80+ Bronze
Merhabalar samsung 970 evo plus 1tb bir ssdm bulunmakta durum şu sekilde ssd okuma yazma değerleri güncel herşeyi temiz fakat açılışta bazen windows logowuyla nokta nokta dönerek açıliyor bazen ise hızli bir şekilde asus logosu görünüp kapanip açiliyor sistemim toplama uefi sistem kullanıyorum birde yeniden başlat atarken gene windowslogosuyla açılıyor bazenleride sıkı sikı yaşaniyor diyebilirim sistemi kapatırken hızlı bazen yavaş kapanıyor bunu nasıl açıklayabilirim derseniz ilk yavaş kapaniyor dediğim kasıttan başlıyacağım monitör kapanıyor klavye ışıklqri 6 saniye boyunca ortalama sönmesini bekliyorum daha fazlada olabilir uzun süre diyelim sonra kasa kapanıyor böyle bir durum var ve çok sinirimi bozmaya başladı son zamanlarda hızlı dediğim ise monitör ve klavye hızlı bir şekilde kapanır sistemle beraber böyle bir durum var napmam gerek aşırı gerginim simdiden teşşekkürler @M-Q^GÖKTÜRK @Furkan Karagülle

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,067
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Dostum, çok trajikomiksin. Gayet normal. Bir sorun yok. Endişelenmeye gerek yok. Dediğim gibi bilgisayarlar öyle kolay bozulmazlar. Sistemi almasaydın daha rahat yaşamına devam ederdin resmen..

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Paranoyak olmuşsun sen o sistemi sat bence

Americano

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Paranoyak olmuşsun sen o sistemi sat bence
cok haklısınıx
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum, çok trajikomiksin. Gayet normal. Bir sorun yok. Endişelenmeye gerek yok. Dediğim gibi bilgisayarlar öyle kolay bozulmazlar. Sistemi almasaydın daha rahat yaşamına devam ederdin resmen..
sizdede oluyormu bu durum
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bu durumu bana açıklayabilirmisiniz

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,067
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,033
İsim
göksel yurtcan
@Mehmet Yılmaz hocam arkadaş sanki biraz fazla gereksiz konu açıyor gibi bu sorunu forumun diğer konularında da bulabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,599
Üyeler
164,534
Son üye
WilberLegros
Top Bottom