Neler Yeni

Ssd biosta gözükmüyor

tekeya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tevfik Yağcı
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar elektronik donanım yazılım indirim
Arkadaşlar sistemimi topladım, windows kurdum m.2 ye ama biosta gözükmüyor boot optionsta. Açmaya çalışınca da instert proper boot device tarzı bir hata veriyor, yardımcı olabilir misiniz?
çözdünüz mü hocam sıkıntıyı anakartı alacak gibi oluyoz bir yerden olumsuz bi haber oluyor.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Kerem Eldes
çözdünüz mü hocam sıkıntıyı anakartı alacak gibi oluyoz bir yerden olumsuz bi haber oluyor.
Yok çözemedim de anakart gördü sanırım csm gibi bir ayardan uefi ve legacy yi düz legacy yapınca gördü gibi bir şeydi tam hatırlamıyorum ama windows a giremedim hala :')

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Süleyman Aydın
Bu anakart kaynaklı olabiliyor:). Boot da görmese de açıyor sistemi. Yada usb ile Windows’a kurarken gözüküyor. Daha önce başıma geldi. Fakat sistemi kurdum sorunsuz.

Oturma sorunu da olabiliyor.

Eğer kurulum ekranında görmüyorsa Windows 11 vb. İntel 10 nesil sonrasında bios da bir ayar var onu kapatmak gerekiyor yada işlemci için sürücüsünü yüklemek vb. Gerekiyor.
Yok çözemedim de anakart gördü sanırım csm gibi bir ayardan uefi ve legacy yi düz legacy yapınca gördü gibi bir şeydi tam hatırlamıyorum ama windows a giremedim hala :')

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Kerem Eldes
Bu anakart kaynaklı olabiliyor:). Boot da görmese de açıyor sistemi. Yada usb ile Windows’a kurarken gözüküyor. Daha önce başıma geldi. Fakat sistemi kurdum sorunsuz.

Oturma sorunu da olabiliyor.

Eğer kurulum ekranında görmüyorsa Windows 11 vb. İntel 10 nesil sonrasında bios da bir ayar var onu kapatmak gerekiyor yada işlemci için sürücüsünü yüklemek vb. Gerekiyor.
Beynim hoşaf oldu ne yalan söyleyeyim haftasonu bu konuyla ilgileneceğim gibi gözüküyor :D

tekeya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tevfik Yağcı
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar elektronik donanım yazılım indirim
Hayırlsı takipteyim ben .aslında bu marka için ayrı bir forum lazım anladığım kadarıyla tek üzebilecek durumu bios o sorunları tek bir yerde çözümlemek lazım.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Kerem Eldes
Hayırlsı takipteyim ben .aslında bu marka için ayrı bir forum lazım anladığım kadarıyla tek üzebilecek durumu bios o sorunları tek bir yerde çözümlemek lazım.
Hala çözülmedi, yani 4 saate uyanıcam bugün total 9 saat uğraştırdı beni... diyecek lafım yok bu kepazeliğe. Çözülürse ve yazmazsam diye ara sıra yoklayın isterseniz

Top Bottom