Dram yoksa alma, o kadar önemli.toplayacağım pc için alacağım ssd de dram özelliği olması çok önemlimi olmasa ne kaybederim olursa ne kazancım olur ?
neden ?Dram yoksa alma, o kadar önemli.
yok ya oyun oynarım film izlerim günlük kullanım içinHer gün 100 gb zip dosyası açmıyorsan hiçbir önemi yok direkt 0 hiçbir işine yaramaz yani
1tb ssd öneriniz nedir ?Her gün büyük boyutlu dosyalar taşımayacaksan gereksiz
ne önerirsiniz 1 tb ssd olarakŞu piyasaya bakınca çokta bi önemi yok.
Uygun fiyatlı ne bulursan okey bence...
günümüz ekonomisinde günümüz pahalılığında muazzam önemi yok. mümkün olduğunca cebi yormayacak güvenilir markalarda dramsiz ssdide tercih edilebilir. hatta son dönemde adı sanı duyulmayan markaları bile sürekli deniyorum tkır tıkır çalışıyorlartoplayacağım pc için alacağım ssd de dram özelliği olması çok önemlimi olmasa ne kaybederim olursa ne kazancım olur ?
tamam bunların hiçbiri yüksek ssd hızı kullanmıyoryok ya oyun oynarım film izlerim günlük kullanım için
bunlar da yüksek ssd hızı kullanmıyor.her gün dosya yükle aç indir aktar gibi olayım olmaz
bakayım hocam teşekkürlerÇok pahalı olmasın ama o kadar dandik de olmasın dersen sn3000 , exceria plus g3 var
sizce hangisi hocam arada 2 k fark varÇok pahalı olmasın ama o kadar dandik de olmasın dersen sn3000 , exceria plus g3 var
sn3000 al geç ben epeyden bakıyordum fiyatlara yakın duruyordubakayım hocam teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sizce hangisi hocam arada 2 k fark var![]()