Anakartınızın modeli nedir?Alıntıyı görüntüle
kc3000 2tb 7000/7000 olarak aldım hepsiburada dan idade kabul edilmez sanırım windows falan kurulu kutusu da mevcut değil
b450 m a pro maxAnakartınızın modeli nedir?
bu yaptığım ayar doğrumu bilginiz var mı? yutuptaki video öyle yapmış bende o ayarı yaptımAnakartınızın modeli nedir?
M2 Yuvası Pcie 3.0 gen x4 Aldığınız m2 pcie 4.0b450 m a pro max
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu yaptığım ayar doğrumu bilginiz var mı? yutuptaki video öyle yapmış bende o ayarı yaptım
Evet hocam tam olarak bu yüzdenbilerek aldım zaten ondan dolayımı yarı performansla çalışıyor
SSD Şeyi dediğiniz ney hocam? Saniyede 5mb ile indirirken 5500mb ile okuma yazma yapmaz heraldeanlamadığım bir şey var oyun indirirken 5 mb/s ile indirirken ssd şeyinde 5.5 falan diyordu emin miyiz sorun pcie 3 4 muhabbetinden olduğundan
O saniyede 5.8 , 6 - 7 mb kardeşim, 5800mb değil. Sen pcie 3.0 dan darboğaz yiyorsun anakartının maksimum verebileceği veri yolu bu. İlerde anakart değiştirdiğinde gen4 m2 slotu olan bir anakartsa tam hızını alırsın ssd ninAlıntıyı görüntüle
örnek bu ama 15 mb/s değildi disk kullanımı 6 7 civarındaydı
anladım teşekkürlerO saniyede 5.8 , 6 - 7 mb kardeşim, 5800mb değil. Sen pcie 3.0 dan darboğaz yiyorsun anakartının maksimum verebileceği veri yolu bu. İlerde anakart değiştirdiğinde gen4 m2 slotu olan bir anakartsa tam hızını alırsın ssd nin
Anakart'ının pcı arabiriminden kaynaklı, ssd lik bir durum yok hocam.Alıntıyı görüntüle
kc3000 2tb 7000/7000 olarak aldım hepsiburada dan idade kabul edilmez sanırım windows falan kurulu kutusu da mevcut değil