tamer oyunda
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,658
- Konu Sahibi Konu Sahibi
link atabilir misin?Adınıza Technopat'ta konu açtım.
Post automatically merged:
Olmuyor.
link atabilir misin?Adınıza Technopat'ta konu açtım.
Post automatically merged:
Olmuyor.
Daha onaylanmadı.link atabilir misin?
çok kötü diyorsunuz korkuyorum bir şey olacak pc'ye diye.Daha onaylanmadı.
PC'ye bir şey olmaz. Siz memtest86 yapın.çok kötü diyorsunuz korkuyorum bir şey olacak PC'ye diye.
Tamam yarin yapicam.PC'ye bir şey olmaz. Siz memtest86 yapın.
Tamam yarin yapicam.
tamam ben yapıcam testi hangisiyle olursa olsun. Ne olur ne olmaz diye RAM önerisi istiyorum.Memtest86 yerine @1usmus' un kullandığı memtest64' ü kullanabilirsin.
Kullandığın ram gayet güzel. Model düşmen lazım anca çünkü LPX serisi falan önermek içimi acıtır.tamam ben yapıcam testi hangisiyle olursa olsun. Ne olur ne olmaz diye RAM önerisi istiyorum.
ram'de sorun varsa değişicem zaten ram. Öneri yapabilir misin artık?Kullandığın ram gayet güzel. Model düşmen lazım anca çünkü LPX serisi falan önermek içimi acıtır.
ram'de sorun varsa değişicem zaten ram. Öneri yapabilir misin artık?
www.n11.com
bende 2x8 var. Muhtemelen sorun varsa tek ramde vardır. 8gb lık tek slot atabilir misin?Tek slot ama bu fiyat yani.Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
1 tanesinde sorun çıkarsa aynı ramden alman lazım öneri yapmama gerek yok. Ayrıca RAM genelde sorun verse bile bu donanımsal olmaz.bende 2x8 var. Muhtemelen sorun varsa tek ramde vardır. 8gb lık tek slot atabilir misin?