Hayır, gitmez.laptopum 512 gb tek slot var eskı ssdyi cıkartıp yeni ssdi takarsam bilgilerim gidermi
demek istedigini pek anlayamadimda benim sorum şu tek slot oldugu için tek ssd takabiliyorum eski sddyi cikardigim için icindeki bilgiler onla gidicek yeni taktigimda sifirdan win vs kurmammi gerekhayır girmez ssd yi çıkarmadaniki ssd takılıyken ssdyi kopyalabilirsin bile.
anladım teşekkürlerBilgileri gider zaten bilgiler ssd de sen onu çıkarıyorsun yeni bir ssd takıyorsun onun içi boş
Evet win kurman gerekiyordemek istedigini pek anlayamadimda benim sorum şu tek slot oldugu için tek ssd takabiliyorum eski sddyi cikardigim için icindeki bilgiler onla gidicek yeni taktigimda sifirdan win vs kurmammi gerek
Mesaj otomatik birleştirildi:
anladım teşekkürler
windowsun oldugunu sökeceksen tabi gider diskte kalır takınca geri gelir ama yeni diske tekrar windows kurman gerekli ya da eski diskin içini yenisinede aktarabilirsintamamda mesela ben eski ssdyi cikardim win kuruulu felan yeni ssd taktigimda felan yeniden kurulum yapmammi lazim cunku tek slot
Hayır eski ssd içindeki bilgiler sihirli bir şekilde yeni ssdye geçecek. Aynı zamanda windows da aktarılacaktamamda mesela ben eski ssdyi cikardim win kuruulu felan yeni ssd taktigimda felan yeniden kurulum yapmammi lazim cunku tek slot