Kerem gök 80+ Silver Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 2,214 14 Ağustos 2023 #1 şuan bi ssd kullanıyorum ve yeni M2SSD almak üzereyim, ama şuan varolan ssd mi kullanmaya devam edeceğim. herhangi bir format sıfırlama veri kaybı olmadan sadece windowsu ssd den m2ssd ye geçirmenin yolu var mı?
şuan bi ssd kullanıyorum ve yeni M2SSD almak üzereyim, ama şuan varolan ssd mi kullanmaya devam edeceğim. herhangi bir format sıfırlama veri kaybı olmadan sadece windowsu ssd den m2ssd ye geçirmenin yolu var mı?
Ryan Gosling 80+ Bronze Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 543 Dahası Reaksiyon skoru 118 İsim Berat Eymen Topaloğlu 14 Ağustos 2023 #2 geçiremezsin.
Kerem gök 80+ Silver Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 2,214 14 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Ryan Gosling yazmış: geçiremezsin. Devamı için tıklayın... peki hiç windows vs. taşımasam sadece m2 yi taksam hem m2 yi hem de ssdyi bi sorun olmadan aynı anda kullanabilir miyim
Ryan Gosling yazmış: geçiremezsin. Devamı için tıklayın... peki hiç windows vs. taşımasam sadece m2 yi taksam hem m2 yi hem de ssdyi bi sorun olmadan aynı anda kullanabilir miyim
Ryan Gosling 80+ Bronze Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 543 Dahası Reaksiyon skoru 118 İsim Berat Eymen Topaloğlu 14 Ağustos 2023 #4 Kerem gök yazmış: peki hiç windows vs. taşımasam sadece m2 yi taksam hem m2 yi hem de ssdyi bi sorun olmadan aynı anda kullanabilir miyim Devamı için tıklayın... evet ben öyle kullanıyorum fakat sata ssd'yi boşaltmanız lazım
Kerem gök yazmış: peki hiç windows vs. taşımasam sadece m2 yi taksam hem m2 yi hem de ssdyi bi sorun olmadan aynı anda kullanabilir miyim Devamı için tıklayın... evet ben öyle kullanıyorum fakat sata ssd'yi boşaltmanız lazım
H hopecrash 80+ Bronze Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 898 14 Ağustos 2023 #5 sata ssd'yi m2 ssd'ye klonlayabilirsin. şu video yardımcı olacaktır.
Kerem gök 80+ Silver Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 2,214 14 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 hopecrash yazmış: sata ssd'yi m2 ssd'ye klonlayabilirsin. şu video yardımcı olacaktır. Devamı için tıklayın... ya senin canını yerim adamsın
hopecrash yazmış: sata ssd'yi m2 ssd'ye klonlayabilirsin. şu video yardımcı olacaktır. Devamı için tıklayın... ya senin canını yerim adamsın