Neler Yeni

ssd + hdd SORUM YARDIM

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Deli Çavuş
merhabalar ssd almıştım sdd ye windows kurdum hdd cıkarıp ssd ye windows kurarken hdd çıkarttım pc den şimdi hdd bağlayacağım içindeki bilgiler için ne yapmalıyım hdd de windows vardı ikisinde de steam var nasıl olacak ? diski biçimlendirmek zorunda mıyım oyun ilerlemem de gidiyor?

BartwoO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Bartu T
Selam Dostum,
Her iki depolamayı da kullanabilirsin. Windowsu ssd üzerinden calıştırırsan hdd de kurulu windows pasif durumda kalacaktır açılışta (2 farkli hdd kulland bu şekilde ama 1 ssd 1 hdd kullanmadım. Benzer olduğunu düşünüyorum) Eğer hdd içerisinde disk alanlarını böldüysen ve oyunların vs. Windowsun kurulu olduğu alanda değil ise dogrudan hdd yi formatlayip windowsun kurulu olduğu alanı silebilirsin. Bu durumda steam kayıtların duruyor olacaktır ancak bu anlattığ durum windows ve steam farkli disklerde ise geçerlidir.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
merhabalar ssd almıştım sdd ye windows kurdum hdd cıkarıp ssd ye windows kurarken hdd çıkarttım pc den şimdi hdd bağlayacağım içindeki bilgiler için ne yapmalıyım hdd de windows vardı ikisinde de steam var nasıl olacak ? diski biçimlendirmek zorunda mıyım oyun ilerlemem de gidiyor?
Boot menüden SSD'yi üst sıraya koyun bu sayede SSD'deki Wİndows açılır. HDD'e ekstra bir şey yapmadan kullanmaya devam edebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,589
Üyeler
168,463
Son üye
altugscrp
Top Bottom