Neler Yeni

Ssd hızı oyunlar açılırken ne kadar etki eder?

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
987
İsim
Ali Mert Okuducu
Mesela 500mb hızı olan bir ssdye bir oyunu indirdiğimizde 2000mb hızı olan ssdden 4 kat daha mı yavaş açılır?

macelian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
İsmail
Yani ne kadar yavaş açılır onu bilemiyorum ama kesinlikle yavaş açılacağından emin olabilirsin

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
987
İsim
Ali Mert Okuducu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani ne kadar yavaş açılır onu bilemiyorum ama kesinlikle yavaş açılacağından emin olabilirsin
Ondan yavaş açılacağını biliyorumda aradaki fark 4 kat mı onu merak ediyorum. Şuanda 500gb m2 ssd var. Ya onu satıp 1tb alacağım. Ya da o kadar fark yoksa 500 ya da 1tblık sata ssd alacağım

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Bunun inceleme videolarına bakmak daha doğru olur ama ssd oyuna giris açılış ekranı harita yüklenme falan acik ara önde

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
987
İsim
Ali Mert Okuducu
Bunun inceleme videolarına bakmak daha doğru olur ama ssd oyuna giris açılış ekranı harita yüklenme falan acik ara önde
Dediğim gibi ssd var zaten 500luk. Çok fark yoksa 500 sata alıp geçeceğim. Çok fark varsa m2yi satıp 1tb alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

burdaki videoya göre oyun açılırken fark yok gibi. Dosya aktarımında fark var sadece

Son düzenleme:

worden69

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
yunus emre
Ondan yavaş açılacağını biliyorumda aradaki fark 4 kat mı onu merak ediyorum. Şuanda 500gb m2 ssd var. Ya onu satıp 1tb alacağım. Ya da o kadar fark yoksa 500 ya da 1tblık sata ssd alacağım
kk söle diyim ben hdd vardi pc nin qçikmasini baya bekliyordum sonra ssd ye geçtim ben monitörü açmadan pc açiomis oluyo

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
987
İsim
Ali Mert Okuducu
kk söle diyim ben hdd vardi pc nin qçikmasini baya bekliyordum sonra ssd ye geçtim ben monitörü açmadan pc açiomis oluyo
Şimdi ssd ile HDD arasindaki farkı biliyorum. Ama ssdlerin kendi arasında o kadar fark yok gibi gözüküyor videoda(oyun açılırken) dosya aktarımında fark var sadece

worden69

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
yunus emre
Şimdi ssd ile HDD arasindaki farkı biliyorum. Ama ssdlerin kendi arasında o kadar fark yok gibi gözüküyor videoda(oyun açılırken) dosya aktarımında fark var sadece
evt oyun açilirken bi fark yok max 1-2 saniye oluyor veri aktarimi olarak tabii ki m.2 ssd ama eğer atiyorum 5gb lik bi veriyi m.2 ssd de 5 dk da yüklersin ama sata ssd de 5 gb lik veriyi 8-9 dk da indirirsin çok fark yok yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

beklerim dersen sorun olmaz sata ssd de

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Kangal Kangaoğlu
fark oluyor, pc'yi ilk aldığımda cs girerken arkadaşlardan 5-10 saniye önce giriyordum. Şimdi arkadaşlar yeni pc topladılar, benim ssd okuma 1800/sn, arkadaşınki 3000 küsür, ben yükleme ekranındayken o 5-6 saniye önce girmiş oluyor.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
İsim
yusuf ecer
Mesela 500mb hızı olan bir ssdye bir oyunu indirdiğimizde 2000mb hızı olan ssdden 4 kat daha mı yavaş açılır?
Oyununa göre değişir bu. Bazı oyunlarda neredeyse hiç farketmezken bazı oyunlarda 15-20saniye koyabilir üstüne.

Top Bottom