Ondan yavaş açılacağını biliyorumda aradaki fark 4 kat mı onu merak ediyorum. Şuanda 500gb m2 ssd var. Ya onu satıp 1tb alacağım. Ya da o kadar fark yoksa 500 ya da 1tblık sata ssd alacağımYani ne kadar yavaş açılır onu bilemiyorum ama kesinlikle yavaş açılacağından emin olabilirsin
Dediğim gibi ssd var zaten 500luk. Çok fark yoksa 500 sata alıp geçeceğim. Çok fark varsa m2yi satıp 1tb alacağımBunun inceleme videolarına bakmak daha doğru olur ama ssd oyuna giris açılış ekranı harita yüklenme falan acik ara önde
Bunun inceleme videolarına bakmak daha doğru olur ama ssd oyuna giris açılış ekranı harita yüklenme falan acik ara önde
kk söle diyim ben hdd vardi pc nin qçikmasini baya bekliyordum sonra ssd ye geçtim ben monitörü açmadan pc açiomis oluyoOndan yavaş açılacağını biliyorumda aradaki fark 4 kat mı onu merak ediyorum. Şuanda 500gb m2 ssd var. Ya onu satıp 1tb alacağım. Ya da o kadar fark yoksa 500 ya da 1tblık sata ssd alacağım
Şimdi ssd ile HDD arasindaki farkı biliyorum. Ama ssdlerin kendi arasında o kadar fark yok gibi gözüküyor videoda(oyun açılırken) dosya aktarımında fark var sadecekk söle diyim ben hdd vardi pc nin qçikmasini baya bekliyordum sonra ssd ye geçtim ben monitörü açmadan pc açiomis oluyo
evt oyun açilirken bi fark yok max 1-2 saniye oluyor veri aktarimi olarak tabii ki m.2 ssd ama eğer atiyorum 5gb lik bi veriyi m.2 ssd de 5 dk da yüklersin ama sata ssd de 5 gb lik veriyi 8-9 dk da indirirsin çok fark yok yaniŞimdi ssd ile HDD arasindaki farkı biliyorum. Ama ssdlerin kendi arasında o kadar fark yok gibi gözüküyor videoda(oyun açılırken) dosya aktarımında fark var sadece
Oyununa göre değişir bu. Bazı oyunlarda neredeyse hiç farketmezken bazı oyunlarda 15-20saniye koyabilir üstüne.Mesela 500mb hızı olan bir ssdye bir oyunu indirdiğimizde 2000mb hızı olan ssdden 4 kat daha mı yavaş açılır?