Arda Gökay
80+
- Reaksiyon skoru
- 98
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Crystal disk info programı yada hd tune pro ile ölçebilirsinSSD sıcaklığını nasıl ölçebiliyoruz ?
Crystal disk info programı yada hd tune pro ile ölçebilirsinSSD sıcaklığını nasıl ölçebiliyoruz ?
teşekkür ederimCrystal disk info programı yada hd tune pro ile ölçebilirsin
SU650 kullanıyorum ve o da galiba kronik sorunluymuş ama ben bir sorununu göremedim bilmiyorum fakat boşta 60 derece olması çok kötü. en yakın zamanda güzel bir SSD alman lazımarkadaşlar bundan önce açtığım konuda fps drop yediğimi söylemiştim sorunun rx 5700den olduğunu sanıyordum ama yanılıyormuşum sorun SSD denmiş SSD boşta bile 60 dereceleri görüyor çünkü
adata su630 bu SSD kronik sorunluymuş sanırsam peki bu ssdnin sıcaklığını düşürmem için bir şey yapabilirmiyim yoksa düşüremizmiyim yardım ederseniz sevinirim birde yeni SSD alınca bu SSD yine oyunlara kötü etki eder mi? sıcaklık yönünden diğer ssdyide zor duruma sokarmı yardımlarıız için teşekkürler
Boşta 60 derece olması kronik sorunlardan birisi.SU650 kullanıyorum ve o da galiba kronik sorunluymuş ama ben bir sorununu göremedim bilmiyorum fakat boşta 60 derece olması çok kötü. en yakın zamanda güzel bir SSD alman lazım![]()
donanimarsivi.com
Peki hocam herkeste kesin olacak mıdır yoksa olma ihtimali mi var?Boşta 60 derece olması kronik sorunlardan birisi.
Rehber - Sorunlu SSD'ler ve Sorunları
Sizlere sorunlu SSD'ler ve sorunlarını hakkında bilgi vereceğim. Bu SSD'leri kullanılmasını kesinlikle önermiyorum. Bu sorunların çözümü var mı? Bazı sorunlar yazılımsal olabiliyor. Markalar firmware güncellemesi ile çözebiliyorlar. Bazı sorunlar ise donanımsal olabiliyor bu yüzden çözümü...donanimarsivi.com
Kronik sorun tüm serisinde olan sorunlara deniyor ama son zamanlarda sorun yaşamayan insan sayısı arttı.Peki hocam herkeste kesin olacak mıdır yoksa olma ihtimali mi var?
Evet o yüzden sordum kronik herkeste olması gerekiyor olmayınca şaşırdım. neyse iyi bir şey artması kurcalamaya gerek yok eyvallah hocamKronik sorun tüm serisinde olan sorunlara deniyor ama son zamanlarda sorun yaşamayan insan sayısı arttı.
Bende ilk başta SU630 240GB'lık modelini kullanıyordum.Benim sistemimde de kasma sorunu vardı konularımdan bakabilirsiniz daha önce konu açtım yollamadığım SSD HDD PSU kalmıştı bende de SU 630 240 GB var şuan Opera GX Browser açık 2 sekme açık. Discord açık 54 derece. Birçok kez garantiye yolladım parçaları sorun yok dendi ama SSD HDD PSU'yu göndermedim ondan dolayı galiba. Sağlık durumu iyi sistemi aldığımdan beri kasma var. Alalı 7 ay oluyor.