Yardım SSD ısınması

sıkıntı olur kulllanma derim

arkadaşlar bundan önce açtığım konuda fps drop yediğimi söylemiştim sorunun rx 5700den olduğunu sanıyordum ama yanılıyormuşum sorun SSD denmiş SSD boşta bile 60 dereceleri görüyor çünkü
adata su630 bu SSD kronik sorunluymuş sanırsam peki bu ssdnin sıcaklığını düşürmem için bir şey yapabilirmiyim yoksa düşüremizmiyim yardım ederseniz sevinirim birde yeni SSD alınca bu SSD yine oyunlara kötü etki eder mi? sıcaklık yönünden diğer ssdyide zor duruma sokarmı yardımlarıız için teşekkürler
SU650 kullanıyorum ve o da galiba kronik sorunluymuş ama ben bir sorununu göremedim bilmiyorum fakat boşta 60 derece olması çok kötü. en yakın zamanda güzel bir SSD alman lazım :(

SU650 kullanıyorum ve o da galiba kronik sorunluymuş ama ben bir sorununu göremedim bilmiyorum fakat boşta 60 derece olması çok kötü. en yakın zamanda güzel bir SSD alman lazım :(
Boşta 60 derece olması kronik sorunlardan birisi.

Boşta 60 derece olması kronik sorunlardan birisi.
Peki hocam herkeste kesin olacak mıdır yoksa olma ihtimali mi var?

Peki hocam herkeste kesin olacak mıdır yoksa olma ihtimali mi var?
Kronik sorun tüm serisinde olan sorunlara deniyor ama son zamanlarda sorun yaşamayan insan sayısı arttı.

Kronik sorun tüm serisinde olan sorunlara deniyor ama son zamanlarda sorun yaşamayan insan sayısı arttı.
Evet o yüzden sordum kronik herkeste olması gerekiyor olmayınca şaşırdım. neyse iyi bir şey artması kurcalamaya gerek yok eyvallah hocam :)

Benim sistemimde de kasma sorunu vardı konularımdan bakabilirsiniz daha önce konu açtım yollamadığım SSD HDD PSU kalmıştı bende de SU 630 240 GB var şuan Opera GX Browser açık 2 sekme açık. Discord açık 54 derece. Birçok kez garantiye yolladım parçaları sorun yok dendi ama SSD HDD PSU'yu göndermedim ondan dolayı galiba. Sağlık durumu iyi sistemi aldığımdan beri kasma var. Alalı 7 ay oluyor.

Benim sistemimde de kasma sorunu vardı konularımdan bakabilirsiniz daha önce konu açtım yollamadığım SSD HDD PSU kalmıştı bende de SU 630 240 GB var şuan Opera GX Browser açık 2 sekme açık. Discord açık 54 derece. Birçok kez garantiye yolladım parçaları sorun yok dendi ama SSD HDD PSU'yu göndermedim ondan dolayı galiba. Sağlık durumu iyi sistemi aldığımdan beri kasma var. Alalı 7 ay oluyor.
Bende ilk başta SU630 240GB'lık modelini kullanıyordum.
Sistem 4-5 dk'da bir 10sn kilitleniyor du.
SSD'yi değiştirdikten sonra düzeldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,125
Üyeler
188,205
Son üye
Tensai
Geri