SSD Kitlenmesi

Reaksiyon skoru
3
Merhabalar öncelikle bende 970 evo plus ssd var.Bunu mağazada toplarken 2 ye bölmüşlerdi yarı yarıya çok alan dolduğundan ben bunu tek birim yapmak istedim yaparken bunları harddiskde dahil basit birim yapmışım.SSD'yide birleştiremedim.Format atıp orda siler yeni sürücü kurarım dedim.Fakat formatdada orayla oynuyamadım ss de görülen 438 GB'lik kısma yükleme yapabiliyorum windowsu.hiç bir şekilde oynama yapamıyorum.Bu konuda bilgisi olan yardım edebilir mi ?

Ekler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    75.3 KB · Hit: 62
Çorba gibi olmuş.

C: diskinin üzerine bas genişlet yap olması lazım.

Genişletme dahi yapamıyorum mağazaya gidicem açık kapalı olduklarınıda telefonları açmadıkları için net bilemiyorum

Ekler

• Adsız 2.webp
    Adsız 2.webp
    86.6 KB · Hit: 46
Aomei Partition Asistant programı ile daha kolay bir şekilde yapılabilir. Önemli dosyalarınız yoksa, rahatça yapabilirsiniz.

Önemli bir dosyam yok şuanda sıfırladım bilgisayarı.
Şuan bomboş mu? 450 GB ssd, 1 tb hdd galiba. İkisi de tek parça mı olacak? Aomei Partition Asistant ile yapamazsanız, TeamViewer ile uzaktan yardımcı olabilirim.

aynen şuan bomboş pc ssd 1 tb ama sadece bir bölümünü kullanabiliyorum HDD de 1 tb onu indirdim ama anlayamadım crackli bir versiyonunu bulmam lazım heralde .Teamwiewer ile isterseniz olabilirsiniz.Yardımcı olursanız çok sevinirim
Post automatically merged:

Evet SSD yi de HDD de tek parça yapıp kullanmak istiyorum.1 tb SSD 1 tb HDD olarak

aynen şuan bomboş PC SSD 1 tb ama sadece bir bölümünü kullanabiliyorum HDD de 1 tb onu indirdim ama anlayamadım crackli bir versiyonunu bulmam lazım heralde .Teamwiewer ile isterseniz olabilirsiniz.Yardımcı olursanız çok sevinirim

Evet SSD yi de HDD de tek parça yapıp kullanmak istiyorum.1 tb SSD 1 tb HDD olarak
Kurulumda DiskPart ı açıp Clean komutu ile bütün partitionlari silmen lazımdı eğer elletmediyse setup sana.

aynen şuan bomboş PC SSD 1 tb ama sadece bir bölümünü kullanabiliyorum HDD de 1 tb onu indirdim ama anlayamadım crackli bir versiyonunu bulmam lazım heralde .Teamwiewer ile isterseniz olabilirsiniz.Yardımcı olursanız çok sevinirim

Ücretsiz versiyonu kullanılabilir. ID ve şifreyi mesaj olarak gönderebilirsiniz.

Aomei Partition Asistant programı ile daha kolay bir şekilde yapılabilir. Önemli dosyalarınız yoksa, rahatça yapabilirsiniz.
Allah razı olsun sizden valla çok teşekkür ederim oldu sonunda o programın üst tarafındaki o anahtar işaretini basıp ordanda SSD diyi temel diske dönüştürmem lazım mış yoksa formatlada olmuyordu rastgele gördüm orayı dönüştür dedim diski temizledi direk sonra flash diski açtım boot menuden ondan sonra silebildim diski yeni disk oluşturdum.Program çok güzel işe yaradı Teşekkür ederim tekrar.

Ekler

• Adsız 1.webp
    Adsız 1.webp
    99.2 KB · Hit: 44
Formatla olabilirdi galiba. Neyse düzelsin de önemli değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,544
Üyeler
190,927
Son üye
uhtured
Geri